NASZE - WASZE TYPY
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Re: NASZE - WASZE TYPY
Dzięki. Co ciekawe, wytypowaliśmy z kolegą identycznie te same trzy kule. Niezły przypadek.
@system, teraz Twoja kolej. Powodzenia wszystkim. Dzisiaj ktoś zgarnie czwórkę.
@system, teraz Twoja kolej. Powodzenia wszystkim. Dzisiaj ktoś zgarnie czwórkę.
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
To wszystko czysty przypadek. Ale to już przecież wiemy. Masz wygrać, to wygrasz. Czasami człowiek wyślę 16 zakładów i nawet dwójki nie ma. Często jest tak, że i dwa miechy człowiek na obokach jedzie, a nieraz dwie trójki w dwa dni pod rząd. Loteria. A przede wszystkim zabawa, czysta zabawa. Jkk się trafi trójczynę, to jest jakaś chwilą satysfakcji i tyle. Na więcej nawet nie liczę. U bukmachera są większe profity.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
wczoraj trafiłem 3/5 na chybił trafił w kuponie za 1,5 zl. Wygrana 23,60 bodajże.
Kusi mnie dwa zaklady systemem 6 albo 15 zakładów na dziś wysłać z tej wygranej.
Tylko pewnie przegram znając życie
. Wczoraj jeden kupon i 3 a dziś tyle i może być nic. Ach. Jeszcze ten jackpot kusi dziś i kumulacja lotto.
Może nie warto być pazernym i liczyć na tą piątke w mini a nie w lotto i europota

ach i och

Kusi mnie dwa zaklady systemem 6 albo 15 zakładów na dziś wysłać z tej wygranej.
Może nie warto być pazernym i liczyć na tą piątke w mini a nie w lotto i europota
ach i och
-
- Świeżak
- Kontakt:
Ciekawe czy jakby człowiek miał niewyobrażalnego farta i jednego dnia trafił główne wygrane w mini, lotto i jackpota, to czy by go totalizator nie oskarżył o oszustwo
Wiem, nierealne. Ale pomarzyć można 

-
- Janusz Gry
- Kontakt:
dobrze że za marzenia nie trzeba płacić. 
-
- Świeżak
- Kontakt:
Jak to nie? 18zł kosztują 

-
- Maniak
- Kontakt:
Nie warto całości wydawać na ponowne granie bo tym razem może nic nie wejść !Michal88 pisze: ↑20 sie 2024, 9:41wczoraj trafiłem 3/5 na chybił trafił w kuponie za 1,5 zl. Wygrana 23,60 bodajże.
Kusi mnie dwa zaklady systemem 6 albo 15 zakładów na dziś wysłać z tej wygranej.Tylko pewnie przegram znając życie
. Wczoraj jeden kupon i 3 a dziś tyle i może być nic. Ach. Jeszcze ten jackpot kusi dziś i kumulacja lotto.
Może nie warto być pazernym i liczyć na tą piątke w mini a nie w lotto i europota![]()
ach i och![]()
U mnie już od ponad 20 losowań nic, a wysłane setki zakładów. Taka to jest gra, że same dwójki wpadają tylko.
- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
U mnie podobna sytuacja kupony puszczane a nic nie chce wejść ( system 6 i 7 też zagrany i nic)
A big dream to travel far...
-
- Cwaniak
- Kontakt:
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
te niskie pewnie tak