NASZE - WASZE TYPY

UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
System
Maniak
Kontakt:

Re: NASZE - WASZE TYPY

Post autor: System » 09 lis 2024, 9:11

ZbigniewG pisze:
09 lis 2024, 3:28
spotyka się w oddziale dwóch graczy Lotto.
- ile wygrałeś w to Mini Lotto?
- 254 tysiące, a Ty ile?
- ponad 30 tysięcy mniej
- a w co grałeś ?
- mam "szóstkę w Lotto"
Mało prawdopodobne aby losowo kule wypadały wg ułożonego schematu.

Dodano po 7 minutach :
Ta aplikacja tak działa że od 20 min. nie można dodać kometarza. Cały czas wyrzuca.

Dodano po 1 minucie 11 sekundach:
Dawno mnie tu nie było. Wiadomo dlaczego.

Wystarczyło wysłać kupon całkiem gdzie indziej niż zwykle.

Demo1
Maniak
Kontakt:

Post autor: Demo1 » 09 lis 2024, 22:30

Dzisiaj "wystarczyło" zagrać systemem na 12 liczb, lecąc od 1 do 12 :lol:

Awatar użytkownika
boobs
***MISZCZ ML***
Kontakt:

Post autor: boobs » 10 lis 2024, 0:26

Jak u Was sytuacja z wygranymi po podwyżce Mini Lotka? Ja gram tak jak dotychczas, czyli zazwyczaj dwoma zakładami dziennie, maks trzema zakładami dziennie, raz też był puszczony jeden zakład na 10 losowań i od 1 października trafiłem już 4x 3/5, gdzie od stycznia do października miałem chyba max 3x 3/5. Nie wiem czy to ma jakiś związek z podwyżką, no ale wyszło na plus. Na pewno z podwyżką mają związek większe wygrane. Miło przytulić 60 kilka złotych za 3/5 w Mini przy braku 5/5 ;)

System
Maniak
Kontakt:

Post autor: System » 10 lis 2024, 9:48

Jest dużo gorzej niż przed podwyżką!
Wygrane dalej niskie co ostatnio miałem 35 zł za trójkę a przed podwyżką zdążało soe nawet 52 zł.
Dużo trudniej trafić trójkę po podwyżce.
Mniej wysyła się zakładów bo są droższe.
Ogólnie gorzej o jakieś 33% gorzej . Bo o tyle podniesiono sobie zyski w TS.

Awatar użytkownika
Boguszek
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: Boguszek » 10 lis 2024, 12:06

U mnie od kiedy zmienił się zarząd w lotto nic nie idzie trafić s gram codziennie w mini po 5 zakładów lub systemem na S6 nie wiem co jest normdlnie :|

Awatar użytkownika
pablovsky
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: pablovsky » 10 lis 2024, 12:16

Boguszek pisze:
10 lis 2024, 12:06
U mnie od kiedy zmienił się zarząd w lotto nic nie idzie trafić, nie wiem co jest
Nic nie jest, Boguszek, masz gorszy okres w życiu :D
Ja bym na zarząd nie zrzucał winy. To tylko matematyka.

Ale teraz przynajmniej człowiek ma świadomość, że są ludzie w kraju na odpowiednich stanowiskach. Nie ma matactwa, złodziejstwa i korupcji na każdym kroku. A jeśli są jakieś symptomy, to przynajmniej nie w takiej skali. Bo trzeba uczciwie przyznać, że każdy przy korycie zawsze będzie czerpał korzyści. Ale obecnie ma się wrażenie, że jest lepiej.
Niestety, została głęboka polaryzacja społeczeństwa i mam obawy czy to się zmieni. Poprzedni rządzący, nacjonalistyczni populiści ogromnie rozwarstwili "nastroje" społeczne.
Ale o czym ja w ogóle piszę? :lol:

Awatar użytkownika
Boguszek
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: Boguszek » 10 lis 2024, 15:10

Na rząd nie zrzucam winny tylko na zarząd Lotto :lol: ot tak to sobie tłumacze że nie idzie nic trafić bo na kogoś trzeba winne za to zwalić :lol: coś mącą przy kulkach żart :mrgreen:

Belzebabka
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: Belzebabka » 10 lis 2024, 18:30

pablovsky pisze:
10 lis 2024, 12:16
Boguszek pisze:
U mnie od kiedy zmienił się zarząd w lotto nic nie idzie trafić, nie wiem co jest

Ale teraz przynajmniej człowiek ma świadomość, że są ludzie w kraju na odpowiednich stanowiskach. Nie ma matactwa, złodziejstwa i korupcji na każdym kroku. A jeśli są jakieś symptomy, to przynajmniej nie w takiej skali. Bo trzeba uczciwie przyznać, że każdy przy korycie zawsze będzie czerpał korzyści. Ale obecnie ma się wrażenie, że jest lepiej.
Lepiej nie chwal dnia przed zachodem słońca. :) Pamiętam pierwszą kadencję PO, kiedy już się rozgościli to pod koniec kadencji afera goniła aferę. :shock: Senator Misiak, Chlebowski odgadujący interesy na cmentarzu, Drzewiecki, słynny Sławomir Nowak, Amber Golf, afera taśmowa...itd...itp. Natomiast w moim mieście burmistrz milioner z PO radził babce, która skarżyła się na szczury w kamienicy zakup kota. :lol: Zatem dajmy im czas. :lol: ;)

System
Maniak
Kontakt:

Post autor: System » 10 lis 2024, 20:39

pablovsky pisze:
10 lis 2024, 12:16
Boguszek pisze:
Nic nie jest, Boguszek, masz gorszy okres w życiu :D
Ja bym na zarząd nie zrzucał winy. To tylko matematyka.

Niestety, została głęboka polaryzacja społeczeństwa i mam obawy czy to się zmieni. Poprzedni rządzący, nacjonalistyczni populiści ogromnie rozwarstwili "nastroje" społeczne.
Ale o czym ja w ogóle piszę? :lol:
Ale jaka matematyka ?! Człowiek to istota myślącą i może podjąć decyzje nie związane z matematyka i statystyką i to jest różnica.
Matematycznie mamy 1 piątkę na ponad 85 tys. zakładów. Ale nie podchodząc matematycznie można wysyłając 85 tysięcy zakładów trafić 85 tysięcy piątek 🤣
Wystarczy wysłać ten sam zakład 85 tysięcy razy i oczywiście trafić piąteczkę.
Cyferki lubią też dobierać się w pary w trójki i czwórki. Na to też można zwrócić uwagę. To działa o ile gra jest losowa i nikt nie ingieruje i nie ustawia wyników.
Np 3/5 3/12 itp itd. Bo takie mi weszły dwojeczki.
Trójkę ciężko trafić bo system ja wyłapie 🤣

tier
Moderator
Kontakt:

Post autor: tier » 10 lis 2024, 21:17

Trójkę ciężko trafić bo system ja wyłapie 🤣
Wystarczy wysłać ten sam zakład 85 tysięcy razy i oczywiście trafić piąteczkę.
face.jpg
face.jpg (14.69 KiB) Przejrzano 677 razy

Narzekasz...narzekasz, coś więcej potrafisz? czy jesteś zwykłym trollem? :roll: Może odpocznij od forum to wyjdzie wszystkim na dobre. :cool:

ODPOWIEDZ