Tak wiem, że nie było nigdy bonusa, ale to nienawiązywanie do nazw jest dla mnie nie logiczne, całe Lotto… to zakoszone 7 tysięcy to świństwo. Nie zbiednieliby. Dziadostwo i tyle w temacie.
Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Ale nic nie zmieniło, nazwy Cherry 777 nadal nie w regulaminie big777 i jej pochodnych. Oni nie zabrali 7000 z głównej. Oni po prostu zrobili tę zdrapkę na regulaminie zdrapki Różowe diamentowe 7 z tamtejszą tabelą wygranych.
A wiecie dlaczego mogli tak zrobić? Od zeszłego roku zmodyfikowali regulaminy które nie zawierają już szczegółowej instrukcji gry a jedynie tabele wygranych i reszte spraw organizacyjnych. Instrukcja gry została przerzucona do "informacji dodatkowych". Dopiero w tych dodatkowych jest wskazane jaka formuła gry obowiązuje. Zatem Cherry 777 jest na regulaminie RD7 itp. natomiast formułę gry przyjęli sobie z dawnej big777.
To im daje teraz nieskończenie wiele możliwości. Paradoksalnie acz zgodnie z regulaminem mogą wprowadzić zdrapkę o nazwie Kółko i krzyżyk z formułą wygrywajace liczby lub zdrapkę o nazwie Kopalnia rubinów w której będzie formuła gry w kółko i krzyżyk. Nic ich teraz nie ogranicza.
Mnie zastanawia gdzie jest numer losu w Cherry 777 bo na dole juz się nie zmieści (przestawili napis 14 szans) a do góry by zakrywał którąś z 7-mek. Może wcale nie będzie?
Pieniędzy jak lodu
Pastelowe 9
Owocowa
Kasa od mikołaja
Różowy diament
Mega pensja
Super bonus
Perły rubiny
Bajeczna kasa
Milion dla ciebie
Czas na milion
A wiecie dlaczego mogli tak zrobić? Od zeszłego roku zmodyfikowali regulaminy które nie zawierają już szczegółowej instrukcji gry a jedynie tabele wygranych i reszte spraw organizacyjnych. Instrukcja gry została przerzucona do "informacji dodatkowych". Dopiero w tych dodatkowych jest wskazane jaka formuła gry obowiązuje. Zatem Cherry 777 jest na regulaminie RD7 itp. natomiast formułę gry przyjęli sobie z dawnej big777.
To im daje teraz nieskończenie wiele możliwości. Paradoksalnie acz zgodnie z regulaminem mogą wprowadzić zdrapkę o nazwie Kółko i krzyżyk z formułą wygrywajace liczby lub zdrapkę o nazwie Kopalnia rubinów w której będzie formuła gry w kółko i krzyżyk. Nic ich teraz nie ogranicza.
Mnie zastanawia gdzie jest numer losu w Cherry 777 bo na dole juz się nie zmieści (przestawili napis 14 szans) a do góry by zakrywał którąś z 7-mek. Może wcale nie będzie?
W grudniu nigdy nie ma zakończeń. Będą dopiero w styczniu, do wylotu będą
Pieniędzy jak lodu
Pastelowe 9
Owocowa
Kasa od mikołaja
Różowy diament
Mega pensja
Super bonus
Perły rubiny
Bajeczna kasa
Milion dla ciebie
Czas na milion
- Załączniki
-
- Regulamin.jpg (231.04 KiB) Przejrzano 1777 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2024:11:11 20:30:06Image taken on:11 lis 2024, 19:30
- kawka28
- Cwaniak
- Kontakt:
Czyli ogólnie motają.. zapowiedź magii świąt też widziałam, taka czarna kwadratowa bardziej, ale nie udało mi się zrobić zdjęcia bo „miła” pani z żabki już miała pretensje o to cherry777 a w mojej żabce w której myślałam że dziś zrobię bez problemu jeszcze kalendarza nie mieli i zdjęć zapowiedzi
kawka28
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Grzybku, kto by to ogarnął lepiej niż Ty? Nikt. Dzięki za info. O wspomnianym przez Ciebie „Kółku i Krzyżyk” możemy tylko pomarzyć, a wcale bym się nie obraził gdyby wprowadzili oprócz Lotka drugą zdrapkę za złotówkę. Może i czasy nie te i złotówka już nie ma takiej wartości, ale wciąż widzę w kolekturach, że ludzie lubią dobrać sobie słoniki do standardowych gier.
- kawka28
- Cwaniak
- Kontakt:
Zdjęcia kolejnych zapowiedzi 

- Załączniki
-
- IMG_2567.jpeg (375.92 KiB) Przejrzano 1467 razy
-
- IMG_2566.jpeg (350.37 KiB) Przejrzano 1467 razy
kawka28
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
2 Inni to lubia
I wszystko na słabym papierze. A Białe złoto to już inna zdrapka, nie ma mnożnika jak kiedyś 

- vsvper
- Lubi chajc
- Kontakt:
- kawka28
- Cwaniak
- Kontakt:
Magia Świąt ładna ale znów Twoje liczby, wygrywające liczby, setna zdrapka z tą samą formułą, którą omijam szerokim łukiem..
kawka28
- vsvper
- Lubi chajc
- Kontakt:
Szkoda, że brak wygrywających symboli. Już to byłoby lepsze. I może jakieś okienko do otworzenia z bonusem… pomarzyć możemy 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
No właśnie, przecież mogliby zrobić symbole w wersji poziomej zamiast liczb, a oni teraz jak symbole to tylko podpaska