Zdrapki przez internet
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Re: Zdrapki przez internet
A to co mają nie komunikować? Przecież takie same komunikaty są dla Lotto, Eurojeckpota czy innych gier. To forum stało się jakiś przytułkiem dla lubiących teorie spiskowe? Kiedyś można było tu normlanie podyskutować, teraz co drugi post jest o tym, że coś ustawiają...
Admin, pomyśl co zrobić, bo zmienia się ten wątek w śmietnik...
Admin, pomyśl co zrobić, bo zmienia się ten wątek w śmietnik...
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
3 Inni to lubia
Ja tylko przypomnę że mieliśmy Gierki gdzie było mniej jak 100 000 losów i już się ludzie napalili że już teraz musi przecież paść a nakład sobie spadał i do 20 000 losów czy nawet do 10 000.
To znaczy że trzeba było mieć 80 000-90 000 zł które byłoby trzeba wrzucić żeby "już teraz, już za chwilę" wyłapać główną.
Nic nie stoi na przeszkodzie żeby TEN los na stawce 2 zł siedział w przedziale np. około 100 000. To znaczy że na tej stawce trzeba włożyć jeszcze prawie 2 bańki żeby go z tej puli wyjąć.
Tak więc nie szukajcie spisku, nie napalajcie się na tego Jackpota tylko po prostu racjonalnie myślcie. Pod wpływem emocji to możecie wziąć kredyt, wrzucić bańkę a główna na tej stawce jak miała być tak będzie.
Tak wygląda prawdziwa, bezwzględna, matematyka.
To znaczy że trzeba było mieć 80 000-90 000 zł które byłoby trzeba wrzucić żeby "już teraz, już za chwilę" wyłapać główną.
Nic nie stoi na przeszkodzie żeby TEN los na stawce 2 zł siedział w przedziale np. około 100 000. To znaczy że na tej stawce trzeba włożyć jeszcze prawie 2 bańki żeby go z tej puli wyjąć.
Tak więc nie szukajcie spisku, nie napalajcie się na tego Jackpota tylko po prostu racjonalnie myślcie. Pod wpływem emocji to możecie wziąć kredyt, wrzucić bańkę a główna na tej stawce jak miała być tak będzie.
Tak wygląda prawdziwa, bezwzględna, matematyka.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Ależ można normalnie dyskutować.
Nie bierz po prostu na serio teorii spiskowych bo jaki świat stary to one zawsze były. Ja nawet nie czytam takich rzeczy w całości.
Gry liczbowe czy gry mają to do siebie że czasami wychodzą dziwactwa. A se są ludzie którzy tego nie rozumieją to nic na to nie zrobisz.
Weź sobie nawet prosty symulator do losowania liczb i losuj. Sam zobaczysz jakie dziwactwa potrafią być losowane. I nie ma to nic wspólnego ze spiskowa teoria dziejów
Po prostu nie przywiązuje uwagi do takich postów.
A wracając do tematu. Tu nie ma żadnego patentu na jakiej stawce padnie Jackpot. Najbardziej zszokowany to będę jak padnie na stawce wyższej już 5zl.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Ktoś ostro sie napalił
- Załączniki
-
- Screenshot_20241121_113239_Brave.jpg (140.16 KiB) Przejrzano 1032 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2024:11:21 11:32:39Image taken on:21 lis 2024, 10:32
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Kończy mi się limit miesięczny... myślicie że jest szansa żeby Jackpoty dotrwały do pierwszego grudnia?;)
-
- Maniak
- Kontakt:
Wszystko jest możliwe Ja sobie na razie odpuściłem polowanie. Chociaż widzę, ze dużo losów schodzi za 5zł. Już prawie połowa losów poszła z 10MLN.
-
- Maniak
- Kontakt:
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Trafić milion w Mikołaja to musi być dopiero przeżycie 

-
- Cyc
- Kontakt: