Dodano po 32 minutach 35 sekundach:
Aha jeszcze jedno, babka mówi że mogą do 22 dostarczyć 2 tys blankietów. HAHAHAH. Przecież wszyscy wiedzą że grać można do 21:50

Coś trzeba ukręcić na yt żeby oglądalności była a przy okazji parę reklam mimochodem zalukaćtier pisze: ↑27 lis 2024, 20:34Losowanie z yt oglądali... kurła![]()
![]()
, ta ilość kuponów jakoś nie wygląda mi na 2 tys. sztuk. Zapłacili 921 zł co daje 614 zakładów (zapłatę dzielą na 3) to by zgadzało się z ilością kuponów które gość trzyma. Tak ogólnie to niezła ściema.
Screenshot_20241127_200650.png
Dodano po 32 minutach 35 sekundach:
Aha jeszcze jedno, babka mówi że mogą do 22 dostarczyć 2 tys blankietów. HAHAHAH. Przecież wszyscy wiedzą że grać można do 21:50![]()
![]()
Takie czasy, debilny tytuł artykułu na wp czy Interii np aby tylko klikalność była. To samo na tego typu filmach, nagłówek 2000 kuponów i już ciekawość ile tam wpadło, ale że wszystko z d..u naciągane, to dopiero widać po obejrzeniu, czy prseczytaniu. Nie jesteśmy w stanie przewidzieć na co autor nas pier...., na jaką minę
Co tu oglądać ! Ja w tym roku wysłałem już ponad 6000 zakładów w mini ! Ale sam już się pogubiłem ile po tej podwyżce bo część trzeba liczyć po 1,5 zł a od pewnego momentu 2 ziko !
Po co? Przecież taki jeden gostek robił tutaj miesięczny test, zapomniałeś?
Ale ja miałem dwie czwórkipablovsky pisze: ↑28 lis 2024, 12:03Po co? Przecież taki jeden gostek robił tutaj miesięczny test, zapomniałeś?
"Podsumowanie w liczbach:
Czas trwania zabawy: 30 dni
Ilość wysłanych zakładów w Mini: 2325
Trafionych trójek: 15
Trafionych czwórek: 0
Trafionych piątek: 0
Strata: -3.880,90 zł
Strata bardzo duża, wniosek może być tylko jeden, gra nie warta zachodu. Nawet nie ma co się rozwodzić, kto chce tracić systematycznie pieniądze, to jego decyzja. Ale fakty są jakie są, tylko 5/5 może dać plus, nawet trafienie czwórki albo dwóch w miesiącu, nie przynosi jakiegokolwiek zysku."
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości