Chyba rekordowa bo ok 70zł było już
Dokładnie. Odnośnie Mini miałem identycznie. Kompletnie nic, oprócz jakichś nędznie płatnych trójek. Ale od czasu jak podnieśli cenę Mini, gram niedzielne. I dla przykładu wczoraj sobie puściłem trzy zakłady w przypływie Mikołajkowych nadziei. Efekt poniżej. Tylko można się wkurzyć. Piątka trafiona jakby na przekór. Chichot losu to się nazywa.KrZySiEk8964 pisze: ↑06 gru 2024, 5:10U mnie jak zawsze nic. Za dużo kasy mi idzie na LOTTO w ciągu roku, a efektów żadnych.
pablovsky pisze: ↑06 gru 2024, 10:18Dokładnie. Odnośnie Mini miałem identycznie. Kompletnie nic, oprócz jakichś nędznie płatnych trójek. Ale od czasu jak podnieśli cenę Mini, gram niedzielne. I dla przykładu wczoraj sobie puściłem trzy zakłady w przypływie Mikołajkowych nadziei. Efekt poniżej. Tylko można się wkurzyć. Piątka trafiona jakby na przekór. Chichot losu to się nazywa.KrZySiEk8964 pisze: ↑06 gru 2024, 5:10U mnie jak zawsze nic. Za dużo kasy mi idzie na LOTTO w ciągu roku, a efektów żadnych.
IMG_20241205_225603_1733435840895.jpg
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości