Uwierz

Dzięki! jednak wszystko ok. z moimi oczami
Co sprawiło, że wysłałeś kolejny raz nietrafione CT? Okazuje się, że to dobra taktyka ale skąd pomysł na taką akcję?aera pisze: ↑22 lut 2025, 13:12Dzięki! jednak wszystko ok. z moimi oczamiale akcja.. miałem już w ogóle nie puszczać tego zakładu, bo powtarzałem go od kilku tygodni i nic nie wchodziło.. To jest chybił trafił, ale już tyle razy powtarzany, że już prawie jak własny...
Niemniej warto grać, zwłaszcza, że trafiło na mega sceptyka.
![]()
chyba pośpiech. było akurat sporo ludzi w kolekturze i już nie chciałem się bawić w wypełnianie kuponu. Rzuciłem starego pustaka i poprosiłem o powtórkę..bazylia pisze: ↑22 lut 2025, 13:29Co sprawiło, że wysłałeś kolejny raz nietrafione CT? Okazuje się, że to dobra taktyka ale skąd pomysł na taką akcję?aera pisze: ↑22 lut 2025, 13:12Dzięki! jednak wszystko ok. z moimi oczamiale akcja.. miałem już w ogóle nie puszczać tego zakładu, bo powtarzałem go od kilku tygodni i nic nie wchodziło.. To jest chybił trafił, ale już tyle razy powtarzany, że już prawie jak własny...
Niemniej warto grać, zwłaszcza, że trafiło na mega sceptyka.
![]()
![]()
![]()
Gratki !Ćwierć miliona na rękę ... fiu,fiu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość