Od Bundiego

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Bundyyy10
Janusz kombinator
Kontakt:

Re: Od Bundiego

Post autor: Bundyyy10 » wczoraj, 20:10

Żaden trud było się zorientować że tym razem ( wczoraj ) zacząłem podawać zbiory liczb na MINUS
czyli takie które lepiej zeby nie weszły w danym losowaniu >>> ale wiadomo kto rządzi w bębnie
i czasem w tych na MINUS wchodzi sporo i to też jest dobrze bo najgorzej kiedy wchodzi np. 5/20 ...7/30 ...10/40 itd ale to już inny temat.
Anijewawa ( jedyna osoba która odezwała się bez większych frustracji ) z tego co tu podaję można wyjąć liczby NA WIELE sposobów. Od władcy bębna zależy czy w minusie będzie mało a najlepiej wcale trafnych liczb dlatego lukaj też na zbiór którego nie podaję czyli zbiór na PLUS.
( może podam kiedyś te na PLUS w specjalnym ZAPISIE takim jak te na MINUS > tylko mam wątpliwosci czy dawać na złotym talerzu ha ha )
Załączniki
18-05-2025----02  losowanie.GIF
18-05-2025----02 losowanie.GIF (4.74 KiB) Przejrzano 60 razy

Anijewawa
Świeżak cebula
Kontakt:

Post autor: Anijewawa » wczoraj, 20:36

Ok. dzięki.

Bundyyy10
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: Bundyyy10 » wczoraj, 22:22

Rozdanie bębna które określam jako extremalnie niekorzystne dla gry systemami czyli MINUS 7/31 i PLUS 13/49
w zbiorze na MINUS prosty sposób SIŁOWY czyli liczby które z zapisie występują w największych ilościach dał parkę 25,,,71
siłowa 08 wczorajsza idzie dalej.

Dodano po 7 minutach 1 sekundzie:
w zapisie na PLUS którego nie podaję też SIŁOWO co nieco dało
( pisałem > na wiele sposobów można wyciągać > jeden zawodzi, drugi czy trzeci ale czwarty może coś dać )
w każdym sposobie którego używacie można na wiele sposobów wyciągać być może niektórzy nie zdają sobie z tego sprawy.
( to tak na boku napisałem)
Załączniki
SIŁOWO.GIF
SIŁOWO.GIF (5.51 KiB) Przejrzano 23 razy

ODPOWIEDZ