Przewidywanie
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: Przewidywanie
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Dziś mi ładnie sypnęło i dobrze przewidziałem cyferki tzn. wczorajsze granie ale dziś rano sprawdzam co się dzieje.
Mini lotto trójka i lotto też.
Mini lotto trójka i lotto też.
- Załączniki
-
- Lotto.JPG (44.01 KiB) Przejrzano 1383 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2025:08:27 08:52:54Image taken on:27 sie 2025, 6:52 -
- Mini lotto.JPG (48.67 KiB) Przejrzano 1383 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2025:08:27 08:52:24Image taken on:27 sie 2025, 6:52
-
- Maniak
- Kontakt:
Blisko byłem !
Zawsze jestem blisko ! Ale...
Zawsze jestem blisko ! Ale...

- Załączniki
-
- mini.JPG (58.29 KiB) Przejrzano 1257 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2025:08:28 10:39:28Image taken on:28 sie 2025, 8:39
-
- Maniak
- Kontakt:
Na jakiś czas zawieszam grę bo mam wrażenie , że kule świadomie nie dają wygrać.
Za każdym razem na kuponie kilka dwójek i cześć.
Za każdym razem na kuponie kilka dwójek i cześć.
- Załączniki
-
- Mini.JPG (42.67 KiB) Przejrzano 473 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2025:09:02 08:22:00Image taken on:02 wrz 2025, 6:22
-
- Maniak
- Kontakt:
No proszę państwa ! Już 7 razy pod rząd TS podaje do wiadomości w internecie zestawy liczb mini lotto z grupy reszka !
Na ostatnie 60 losowań reszka była najwięcej 6 razy ! Dalej nie trzymam w historii wyników.
Było kiedyś tak, że 10 razy pod rząd wypadała tylko reszka. Zazwyczaj są to trzy reszki i zmiana po czym wypada wypada orzełek, czasem cztery ale rzadko. I na odwrót. 6 razy pod rząd to już można traktować jako coś nietypowego! Co oznacza, że za chwilę nastąpi zamiana !
Więc dziś jest okazja ! Wczoraj puściłem kupon i mimo, że podane liczby przez TS mi nie sprzyjały to i tak weszła dwójka ! A jakby wypadł orzełek na który poluję to ta dwójka mogła by się zamienić na trójkę lub coś więcej !
Tak jak jest okazja to jest okazja do zagrania systemem 7.8.9...12 moimi liczbami !
Mnie oczywiście nie stać na grę systemem ale jak ktoś by chciał cyferki to zapraszam na priw i mogę kilka kombinacji sklecić w zamian za jakąś tam prowizję w % od wygranej !
Na ostatnie 60 losowań reszka była najwięcej 6 razy ! Dalej nie trzymam w historii wyników.
Było kiedyś tak, że 10 razy pod rząd wypadała tylko reszka. Zazwyczaj są to trzy reszki i zmiana po czym wypada wypada orzełek, czasem cztery ale rzadko. I na odwrót. 6 razy pod rząd to już można traktować jako coś nietypowego! Co oznacza, że za chwilę nastąpi zamiana !
Więc dziś jest okazja ! Wczoraj puściłem kupon i mimo, że podane liczby przez TS mi nie sprzyjały to i tak weszła dwójka ! A jakby wypadł orzełek na który poluję to ta dwójka mogła by się zamienić na trójkę lub coś więcej !
Tak jak jest okazja to jest okazja do zagrania systemem 7.8.9...12 moimi liczbami !
Mnie oczywiście nie stać na grę systemem ale jak ktoś by chciał cyferki to zapraszam na priw i mogę kilka kombinacji sklecić w zamian za jakąś tam prowizję w % od wygranej !
-
- Cwaniak
- Kontakt:
System się uparłeś na te „trójki”
Szczerze to osobiście mam w 4-literach te ich 30 zł.. Nawet „czwórkę” mogą sobie wsadzić. Jak już puszczam zakład to z myślą o głównej wygranej.. Te ochłapy to ja sobie zarobię na krypto walutach w kilka minut – jak w dobrą stronę kurs poleci 

- Bolek2024
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Szanowny kolego Aera,
Tak trochę pośrednio, nie gniewaj się proszę; poczułem się urażony Twoją wypowiedzią.
Fakt, najczęściej są to trójki, miałem może dwie czwórki. Czyli według Ciebie, mogę je sobie wsadzić w dupę.
Piszesz "ochłapy", ale dla wielu użytkowników forum jest to jakiś symbol, grają, mają zabawę, ect, ect.
Proszę zauważ, nieznane są nam motywacje gry w Lotto i jego liczne odmiany, użytkowników tego forum.
Nie mam prawa oceniać motywacji innych osób. Kolega System jest jaki jest. Ma idee fix i to jest jego droga.
Czy ja trafię piątkę? Prawdopodobnie nie.
Ale kasiorę wydam jak chcę, bez podtekstów o krypto, forum jest o lotku.
Nawiasem mówiąc mój koleś poległ na krypto; szło mu do czasu. Nie ma mocnych, gdyż wszyscy zarabialiby na krypto.
Przepraszam jeśli Cię uraziłem;
Pozdrawiam !
Tak trochę pośrednio, nie gniewaj się proszę; poczułem się urażony Twoją wypowiedzią.
Do tej pory, na moje 112 postów, mam udokumentowane ( każdy kupon jest oznaczony kolejną liczbą) 74 kupony z jakąś wygraną. To jakieś c.a. 70% kuponów z wygranymi, do wypowiedzi na forum.
Fakt, najczęściej są to trójki, miałem może dwie czwórki. Czyli według Ciebie, mogę je sobie wsadzić w dupę.
Piszesz "ochłapy", ale dla wielu użytkowników forum jest to jakiś symbol, grają, mają zabawę, ect, ect.
Proszę zauważ, nieznane są nam motywacje gry w Lotto i jego liczne odmiany, użytkowników tego forum.
Nie mam prawa oceniać motywacji innych osób. Kolega System jest jaki jest. Ma idee fix i to jest jego droga.
Czy ja trafię piątkę? Prawdopodobnie nie.
Ale kasiorę wydam jak chcę, bez podtekstów o krypto, forum jest o lotku.
Nawiasem mówiąc mój koleś poległ na krypto; szło mu do czasu. Nie ma mocnych, gdyż wszyscy zarabialiby na krypto.
Przepraszam jeśli Cię uraziłem;
Pozdrawiam !
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Bolek, nie ma problemu, nie czuję się urażony. I tak jak napisałem.. gram ponieważ chcę wygrać główną wygraną. Nie gram dla samego grania, a tym bardziej dla „trójek” ani „czwórek”. Fajnie jak wpadnie taka wygrana, ale czy naprawdę warto tracić tracić czas na kombinowanie, jak trafić „trojkę”? Czy to się w ogóle kalkuluje.. czas to w końcu pieniądz.. 
Dodano po 8 minutach 53 sekundach:
Oczywiście to tylko moje zdanie i proszę się nie urażać, ani nie obrażać.

Dodano po 8 minutach 53 sekundach:
Oczywiście to tylko moje zdanie i proszę się nie urażać, ani nie obrażać.