Gra systemem
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
Kseny
- Świeżak
- Kontakt:
Gra systemem
Witam serdecznie grających. Co do systemów, to grałem na 8 i 9 liczb, trochę kasy w topiłem obecnie zaczynam grać na 5 liczb 8zakładów, zobaczę wieczorem jak się będą układały.
Jeżeli będą wchodzić, to jutro gram systemem
Dodano po 1 minucie 57 sekundach:
Powodzenia w typowaniach trafnych liczb.
Jeżeli będą wchodzić, to jutro gram systemem
Dodano po 1 minucie 57 sekundach:
Powodzenia w typowaniach trafnych liczb.
- Bolek2024
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Gra systemem
Myślę że to wszystko gra słów.
W mowie można sobie od razu coś wyjaśnić; w piśmie możemy różnie to rozumieć. Przy tym od razu napisałem że się nie złożyło, a czy trafiłem trójkę w swoim mniemaniu, czy wytypowałem to i tak kicha.
ER33 niedawno zwróciłaś mi uwagę że wciągam Admina w jakieś gierki
i mnie zatkało; hej, tej nazwy nie używamy na forum 
Zobacz obiektywnie czy mam coś do Admina? Przepraszam za zamieszanie.
Tak i szczegóły, a tworzą się animozje itd.
Irekdon, co do strzałów trójki z jednym kuponem, masz rację; też mam wrażenie że coś nie gra, ale bardziej posądzałbym TS o ustawienie jakiegoś innego algorytmu, niż przekrętu; chociaż dla nas to może być przekręt, dla nich zlecenie do informatyka; a może trzeba kroić łosi bo potrzebna jest kasa na nowy czołg.
Chociaż prawdopodobieństwo ( za portalem Multipasko) trafienia trójki to uwaga: 1 do 128 i teoretycznie ile puszczamy zakładów żeby tą trójkę ogarnąć...
A poniżej to co ułożyłem na dzisiaj: ryzyko 5% metafizyki. Tutaj oparłem się na statystyce, którą jutro opiszę, bo jestem ciekaw co z tego wyjdzie.
Pozdrofki 7105
W mowie można sobie od razu coś wyjaśnić; w piśmie możemy różnie to rozumieć. Przy tym od razu napisałem że się nie złożyło, a czy trafiłem trójkę w swoim mniemaniu, czy wytypowałem to i tak kicha.
ER33 niedawno zwróciłaś mi uwagę że wciągam Admina w jakieś gierki
Tak i szczegóły, a tworzą się animozje itd.
Irekdon, co do strzałów trójki z jednym kuponem, masz rację; też mam wrażenie że coś nie gra, ale bardziej posądzałbym TS o ustawienie jakiegoś innego algorytmu, niż przekrętu; chociaż dla nas to może być przekręt, dla nich zlecenie do informatyka; a może trzeba kroić łosi bo potrzebna jest kasa na nowy czołg.
Chociaż prawdopodobieństwo ( za portalem Multipasko) trafienia trójki to uwaga: 1 do 128 i teoretycznie ile puszczamy zakładów żeby tą trójkę ogarnąć...
A poniżej to co ułożyłem na dzisiaj: ryzyko 5% metafizyki. Tutaj oparłem się na statystyce, którą jutro opiszę, bo jestem ciekaw co z tego wyjdzie.
Pozdrofki 7105
- irekdon
- Cwaniak
- Kontakt:
Przekręt, nie przekręt haha.
Pretensję można mieć do siebie, że się nie wytypowało zestawu na 3, 4 czy 5.
Co do grania 1 to nie w moim przypadku.
Minimum 7 zakładów, czasem do 30 haha, jak mnie poniesie.
A 3 jak nie było tak nie ma haha.
Co do obstawiania na sucho, moje zdanie,
po co?
Równie dobrze można sobie na sucho wytypować 400 x S12 i patrzeć co pyknie haha
Ale wiadomo, każdy ma jakąś zajawkę i czegoś jest ciekawy.
Pretensję można mieć do siebie, że się nie wytypowało zestawu na 3, 4 czy 5.
Co do grania 1 to nie w moim przypadku.
Minimum 7 zakładów, czasem do 30 haha, jak mnie poniesie.
A 3 jak nie było tak nie ma haha.
Co do obstawiania na sucho, moje zdanie,
po co?
Równie dobrze można sobie na sucho wytypować 400 x S12 i patrzeć co pyknie haha
Ale wiadomo, każdy ma jakąś zajawkę i czegoś jest ciekawy.
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
No chyba jednak coś do niego masz. Wystarczy spojrzeć na zapis w zamieszczonym screenie. Spojrzałam na to obiektywnieBolek2024 pisze: ↑12 paź 2025, 19:08Myślę że to wszystko gra słów.
ER33 niedawno zwróciłaś mi uwagę że wciągam Admina w jakieś gierkii mnie zatkało; hej, tej nazwy nie używamy na forum
Oznaczyłeś i przywołałeś admina, więc zareagowałam i zwróciłam uwagę. Tylko tyle i aż tyle.
Druga kwestia a propos nazewnictwa. Owszem, używamy nazw, które oddają to co chcemy przekazać i o czym mówimy
- Załączniki
-
- Screenshot_20251015-160820_Chrome.jpg (37.39 KiB) Przejrzano 665 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2025:10:15 16:08:20Image taken on:15 paź 2025, 14:08 -
- Screenshot_20251012-191409_Chrome.jpg (95.71 KiB) Przejrzano 1071 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2025:10:12 19:14:09Image taken on:12 paź 2025, 17:14 -
- Screenshot_20251012-191726_Chrome.jpg (133.21 KiB) Przejrzano 1071 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2025:10:12 19:17:26Image taken on:12 paź 2025, 17:17
- Bolek2024
- Janusz kombinator
- Kontakt:
ER33 widzę że poświęciłaś mi trochę czasu.
Odwzajemnię się
Ja dostaję oper za zamianę słowa Moderator na Administrator! Wczesniej napisałem o grze słów, pokajałem się publicznie, Pani Moderator, ale nie nadstawię drugiego policzka, a właściwie trzeciego.
Choć przeprosiłem i nic nie mam do Admina tylko do Ciebie, jako Moderatora, co już napiszę otwarcie, że nie reagujesz na pewne zachowania; tolerujesz je, a takim było zachowanie kolegi System.
Od kogo zaczęła się ta awantura?
Tutaj milczysz??? Ma jakieś znajomości u Ciebie? Kurza twarz, w tym temacie ani słowa.
Tier chociaż zwrócił mu uwagę, i kolega się uspokoił. Są różni Moderatorzy
Mój tekst był w tonie pojednawczym, jako tzw. Moderator może się spełniasz.
To wszystko.
A tutaj wyniki z wczoraj 7106 typy.
Odwzajemnię się
Ja dostaję oper za zamianę słowa Moderator na Administrator! Wczesniej napisałem o grze słów, pokajałem się publicznie, Pani Moderator, ale nie nadstawię drugiego policzka, a właściwie trzeciego.
Choć przeprosiłem i nic nie mam do Admina tylko do Ciebie, jako Moderatora, co już napiszę otwarcie, że nie reagujesz na pewne zachowania; tolerujesz je, a takim było zachowanie kolegi System.
Od kogo zaczęła się ta awantura?
Tutaj milczysz??? Ma jakieś znajomości u Ciebie? Kurza twarz, w tym temacie ani słowa.
Tier chociaż zwrócił mu uwagę, i kolega się uspokoił. Są różni Moderatorzy
Mój tekst był w tonie pojednawczym, jako tzw. Moderator może się spełniasz.
To wszystko.
Irekdon, nie gram na sucho. Tutaj podparłem się statystyką, trzeba grzebać i szukać zestawów, bez żadnej gwarancji że wejdą, ale może jednak.
A tutaj wyniki z wczoraj 7106 typy.
- Bolek2024
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Hmmm, nasza rozmowa zniknęła oj.
A słyszeliście o takim czymś jak ukaz carski z chyba 18 wieku, ponoć fałszywka:
Podwładny powinien przed obliczem przełożonego mieć wygląd lichy i durnowaty tak, by swoim pojmowaniem istoty sprawy nie peszyć przełożonego"
To były czasy! Nawet w trzy kubki nie miałeś szans...
A słyszeliście o takim czymś jak ukaz carski z chyba 18 wieku, ponoć fałszywka:
Podwładny powinien przed obliczem przełożonego mieć wygląd lichy i durnowaty tak, by swoim pojmowaniem istoty sprawy nie peszyć przełożonego"
To były czasy! Nawet w trzy kubki nie miałeś szans...
-
tier
- Moderator
- Kontakt:
Spokojnie, to ja skasowałem posty. Pisałem dajcie na luz. ER odpuść. 
- Bolek2024
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Dzisiaj wyjątkowo wcześniej; za to jutro i kurza twarz w sobotę, jadę do Kołobrzegu. Ładne miasto, no ale latem...
Wziąłem się za typowanie i... co powiecie na temat liczby 42 ? Dla mnie zagadka. Pobiła rekord w odstępie maksymalnym na 100 losowań, aktualnie 46 losowań bez wyniku.
Nie wiadomo co z tym zrobić. Może ją obciążyli...
Wziąłem się za typowanie i... co powiecie na temat liczby 42 ? Dla mnie zagadka. Pobiła rekord w odstępie maksymalnym na 100 losowań, aktualnie 46 losowań bez wyniku.
Nie wiadomo co z tym zrobić. Może ją obciążyli...
-
System
- Maniak
- Kontakt:
Daleko odjechała ale nie jest to rekord. Były inne wielokrotnie i dużo dalej.
-
System
- Maniak
- Kontakt:
42 nie wypadło , ale wypadnie... mówię Wam wypadnie i to całkiem niedługo