Zgadzam się.
Rozbawiły mnie te powyższe wpisy... Można mieć wrażenie, se człowiek bez doktoratu nie da rady tego ogarnąć! Nie wiem, co w tym skomplikowanego zwłaszcza, że zasady IDENTYCZNE z grą liczbowa. A tę akurat chyba zna każdy....
Zgadzam się.
O proszę, kolega był kiedyś na starym forum, witamyLottolotek22 pisze: ↑26 sie 2021, 22:54Jestem bardzo ciekaw czy nowa zdrapka „Lotek” - mająca już niezliczoną ilość edycji będzie nawiązywać do „Lotka” który towarzyszył zdrapkom od 1999 do 2009.. Byłoby fajnie go ponownie zobaczyć na zdrapce, ostatnio był na brązowym „Super Vabanku” z workami, który się zakończył bodajże w 2012 roku. Nie tak dawno Totalizator zgłosił nowe prawa od tego znaku, podobnie jak do hasła : Duży Lotek, żeby wygrać trzeba grać! Idąc zamysłem tej zdrapki fajna byłaby tez w formie „Multi Lotka” czy „Express Lotka”. Jako ciekawostkę dodam że TS ma prawa do znaków i nazw „Bingo Lotek, Audio Lotek, Tele Lotek, Duży Lotek, Mutli Lotek Plus, Express Lotek. Lotek”.
Bardzo mi miłogrzybek pisze: ↑27 sie 2021, 0:02O proszę, kolega był kiedyś na starym forum, witamyLottolotek22 pisze: ↑26 sie 2021, 22:54Jestem bardzo ciekaw czy nowa zdrapka „Lotek” - mająca już niezliczoną ilość edycji będzie nawiązywać do „Lotka” który towarzyszył zdrapkom od 1999 do 2009.. Byłoby fajnie go ponownie zobaczyć na zdrapce, ostatnio był na brązowym „Super Vabanku” z workami, który się zakończył bodajże w 2012 roku. Nie tak dawno Totalizator zgłosił nowe prawa od tego znaku, podobnie jak do hasła : Duży Lotek, żeby wygrać trzeba grać! Idąc zamysłem tej zdrapki fajna byłaby tez w formie „Multi Lotka” czy „Express Lotka”. Jako ciekawostkę dodam że TS ma prawa do znaków i nazw „Bingo Lotek, Audio Lotek, Tele Lotek, Duży Lotek, Mutli Lotek Plus, Express Lotek. Lotek”.![]()
Wiem o czym mówisz, ja jeszcze miałem okazję drapać te losy gdzie zamiast niebieskiego logo zdrapki był żółty słonik. Niżej przykład, słonik jest w prawym dolnym rogu.
Nowa edycja Lotka ma wejść w listopadzie i możliwe że nie będzie to zwykła edycja a jakaś specjalna. Może faktycznie powołają się na te stare logo.
P.S. o tych prawach do znaku można gdzieś przeczytać?
Fakt, taka kultowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości