Ekspres Losy
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Ekspres Losy
przy tak niskiej relacji główna/cena to bez znaczenia bo głownych bedzie sporo tak czy siak
-
- Cwaniak
- Kontakt:
"Fast Play prizes instantly replenish after every purchase; each ticket sold has the same great odds of winning the prizes below!"
można zakładać, że w ekspres losach będzie tak samo, bo ts nie ma swojej technologii loteryjnej tylko ja wypozycza ze znanych na swiecie rozwiazan (zazwyczaj certyfikowanych przez world lottery association)
można zakładać, że w ekspres losach będzie tak samo, bo ts nie ma swojej technologii loteryjnej tylko ja wypozycza ze znanych na swiecie rozwiazan (zazwyczaj certyfikowanych przez world lottery association)
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Czyli kupno większej ilości losów nie zwiększa prawdopodobieństwa trafienia danego stopnia bo zawsze jest to los drukowany z pełnej, zastępowalnej puli losów.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ciekawostka, w swoim krótkim [url=https://www.wynikilotto.net.pl/ekspres-losy/]podsumowaniu o ekspres losach[/url] wstawiłem znaleziony przez siebie link do bazy patentowej w Polsce, w której widnieje logo Ekspres Losów
kto zgadnie kolory? Ciekawskich zapraszam do katalogu patentowego rp - https://ewyszukiwarka.pue.uprp.gov.pl/search/pwp-details/Z.552525?lng=pl po kliknięciu zobaczycie logo i daty wpłynięcia znaku towarowego do urzędu
co ciekawe, nie ma jeszcze przyznanego prawa chroniącego logo
więc ts nie ruszy z grą dopóki nie dostanie tzw trademarka

co ciekawe, nie ma jeszcze przyznanego prawa chroniącego logo

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Sprawdziłem czy mają już logo na 25lat zdrapek ale nie ma. Swoją drogą logo na 20 lat zgłosili 29.10.2019 a na zdrapkach pojawiało się już przecież na kopalni diamentów która weszła w styczniu 2019.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
To prawda, w sumie blednie dodalem przyczynowosc
nie musza miec znaku zeby ruszyc z tematem, ale na cos czekaja

- vsvper
- Lubi chajc
- Kontakt:
Główne słabe. Ilość papieru pójdzie na to że hoho…
Ludzie chyba zostaną bardziej przy zdrapkach
Ludzie chyba zostaną bardziej przy zdrapkach
- SedinaWin
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Właśnie w piątek pani w kolekturze mówiła, że 1 czerwca wprowadzają zdrapki drukowane, ale sama nic nie rozumiała, jak to ma wyglądać ani z czym to się je, a teraz widzę, że... dla mnie to słaba atrakcja. Zostanę przy tradycyjnych zdrapkach, a te kupię do kolekcji.
- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ekspres losy będą miał inną zasadę działania niż zdrapki. W zdrapkach każdy kolejny los zwiększa prawdopodobieństwo trafienia danego stopnia, a w ekspres losach prawdopodobieństwo będzie stałe bo każdy zakupiony w lottomacie los będzie automatycznie odnawiany w systemie. Przynajmniej tak to pojmuję. To tak jakbyś miała pule 1000 losów i zawsze losowała 1 spośród tego 1000.