Od Bundiego
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Od Bundiego
Można też wziąć zapałkę i liczyć zmarszczki na.....
Dodano po 14 minutach 35 sekundach:
Jakbym wiedział że ta strona ma nieoficjalną nazwę KLUB ZAWIEDZIONYCH to bym tu zapewne nie właził ale jak już wdepnąłem to zmienię nazwę
a to nowości kochane do przyszłego mielenia:) 40,,37,,10,,78,,01,,61,,,,,,,,72,,07
Jakbym wiedział że ta strona ma nieoficjalną nazwę KLUB ZAWIEDZIONYCH to bym tu zapewne nie właził ale jak już wdepnąłem to zmienię nazwę
a to nowości kochane do przyszłego mielenia:) 40,,37,,10,,78,,01,,61,,,,,,,,72,,07
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
-
- Świeżak
- Kontakt:
no i chyba tylko jedna trafionaBundyyy10 pisze: ↑01 sie 2024, 23:44Można też wziąć zapałkę i liczyć zmarszczki na.....
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
To dobrze że jedna ( czas pokaze dlaczego dobrze) lukaj raczej na wpis gdzie mowa o mieleniu i ze to dość często sie zdarza.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Nikt nikogo tu na siłę nie trzyma....
Forum jest dla wszystkich o ile trzyma się normalny poziom dyskusji.
Forum jest dla wszystkich o ile trzyma się normalny poziom dyskusji.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Uważam tutejszy poziom za wyjątkowo normalny.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Pytanie do zaglądających tu > Czy są jakieś osoby którym podoba się to co tutaj robię ? bo jak na razie zauważyłem dwie postacie które mają jakiś problem z moimi wpisami.
Dodano po 24 minutach 18 sekundach:
Rzadko można więcej niż jedną liczbę wytypować z 90% prawdopodobieństwem wypadnięcia jej w jednym określonym losowaniu
dlatego nie piszę że już teraz w tym losowaniu to i to > ale jak masz określoną ilość liczb które dobrze rokują to jest wiele logicznych( matematycznych ) sposobów żeby WYBRAĆ COŚ DOBREGO Z TEJ ILOŚCI i przekuć na jakąś wygraną > oczywiście to niewielkie kwoty ale lepszy wróbel w garści niż miliony na dachu TS-a
Dodano po 24 minutach 18 sekundach:
Rzadko można więcej niż jedną liczbę wytypować z 90% prawdopodobieństwem wypadnięcia jej w jednym określonym losowaniu
dlatego nie piszę że już teraz w tym losowaniu to i to > ale jak masz określoną ilość liczb które dobrze rokują to jest wiele logicznych( matematycznych ) sposobów żeby WYBRAĆ COŚ DOBREGO Z TEJ ILOŚCI i przekuć na jakąś wygraną > oczywiście to niewielkie kwoty ale lepszy wróbel w garści niż miliony na dachu TS-a
- Załączniki
-
- 03-08-2024.GIF (13.01 KiB) Przejrzano 1070 razy
-
- TRZECIA WERSJA DO WYBRANIA I ŁACZENIA.GIF (244.78 KiB) Przejrzano 1070 razy
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Wydaje mi się że większość osób ma problem ze zrozumieniem o co w ogóle chodzi bo Twoje posty nie zawierają jakichś wskazówek tylko jak sam napisałeś jest to:
Bundyyy10 pisze: KOD do treningu ( o którym więcej napiszę jak przyjdzie odpowiednia osoba tutaj )

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
>> KOD do treningu << Tamten temat zamknąłem acz nie wiem co to znaczy > zamknąć< na tej stronie > temat ten był przeznaczony tylko dla ZAAWANSOWANYCH osób ( i w pełni zrozumiałe dla nich zaproszenie tutaj) ale moderator zasugerował ze zlikwiduje ten temat więc zamknąłem go.
A w tym temacie powoli odsłaniam co nieco i nie jest to trudne do uchwycenia szczególnie dla pasjonatów ( wiem że większość wolałaby coś w rodzaju > masz tu na talerzu 4/4 lub 5/5 ale zeby tak było trzeba też coś od siebie pokazać / dać.)
Dodano po 24 minutach 20 sekundach:
Jeżeli "przeszkadza" ten temat PROSZĘ GO ZLIKWIDOWAĆ ( jeśli nie będzie w moim pojęciu zainteresowania tym tematem po prostu zamknę go i zniknę )
A w tym temacie powoli odsłaniam co nieco i nie jest to trudne do uchwycenia szczególnie dla pasjonatów ( wiem że większość wolałaby coś w rodzaju > masz tu na talerzu 4/4 lub 5/5 ale zeby tak było trzeba też coś od siebie pokazać / dać.)
Dodano po 24 minutach 20 sekundach:
Jeżeli "przeszkadza" ten temat PROSZĘ GO ZLIKWIDOWAĆ ( jeśli nie będzie w moim pojęciu zainteresowania tym tematem po prostu zamknę go i zniknę )