Krzyżówka XXL [409]

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
House
Lottożłop
Kontakt:

Re: Krzyżówka XXL [409]

Post autor: House » 22 sie 2018, 6:08

Dobra, powiem tyle bo syf narasta. Wygrana padła we Wrześni, w Wielkopolsce. Grzybek do nas nie wróci. Nie chodzi o moda. Poczekajcie cierpliwie do końca edycji. ER wrzuci screen z głównej lotto i się sama zdziwi, ale do tego jest jeszcze sporo czasu ;) Koniec tematu.

W ogóle temat można odpiąć bo już nie ma głównych a przypięcie miało na celu wyróżniać zdrapki najbardziej atrakcyjne.

Awatar użytkownika
Krzysiek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Krzysiek » 22 sie 2018, 9:01

To o co chodzi :?:
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz :mrgreen:

tier
Moderator
Kontakt:

Post autor: tier » 22 sie 2018, 9:27

Faktycznie, teraz na to wpadłem może być tak że byłw oddziale ale TS specjalnie nie podaje wygranej aby sprzedaż dalej się kreciła i kupujący myśleli że jest główna wygrana.

Awatar użytkownika
Super7
Kolektor
Kontakt:

Post autor: Super7 » 22 sie 2018, 9:40

tier pisze:
22 sie 2018, 9:27
Faktycznie, teraz na to wpadłem może być tak że byłw oddziale ale TS specjalnie nie podaje wygranej aby sprzedaż dalej się kreciła i kupujący myśleli że jest główna wygrana.
Nie może tak być, bo wygrana nadal wisi w systemie (na lottomacie jest opcja podglądu "na żywo" ile zostało wygranych w poszczególnych zdrapkach). W momencie wypłaty-automatycznie zdjęło by tą wygraną a z tego co wczoraj sprawdzałem to wygrana 150.000 zł nadal jest dostępna. Według mnie grzybek czeka aż wszystko przycichnie, ma jeszcze czas na odebranie wygranej i doskonale o tym wie.

Awatar użytkownika
House
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: House » 22 sie 2018, 10:54

No wlasnie, a wygraną można odebrać nawet grubo po zakonczeniu sprzedaży ;)

Tak wiem, że 99% osob by odebrało od razu nastepnego dnia i hulaj dusza, piekła nie ma, lekka szajba moze odbic. A można inaczej, można oswoić się z wygraną, można założyć lokatę itp. mozna zaplanować wszystko i na chlodno to przyjąć ZWŁASZCZA jak się jest zwiazanym z hazardem ;) i w przypływie emocji może wpaść pomysł kupna kartonu zdrapek albo system 12 w mini na 10 losowan ;)

Morrison44
Janusz Gry
Kontakt:

Post autor: Morrison44 » 22 sie 2018, 11:07

Czyli tak jak pisałem, zdrapka jest prawdziwa i od razu widać, że to kolega grzybek drapał, kto zna jego styl. To teraz składam oficjalne gratulacje, grzybek, należało Ci się :P I zawsze to super sprawa, jak ktoś z forum wygrywa. A kiedy odbierze sobie wygraną, to już nie nasza sprawa, jak pisałem, ma na to czas do zapewne 12października, jak ma się skończyć sprzedaż 12 września. Dla jednego 135 tysięcy, to mało, jak tu piszą, ale jak ktoś rozsądnie gospodaruje i ma pomysł, w co część zainwestować, to starczy na spokojne życie na pewien okres.

PS Wracając do meritum tematu, skoro główna wydrapana, kupiłem sobie ostatnią sztukę w tej edycji. U mnie też była fioletowa i dobry przedział, także do zdrapania na wieczór mam XXLkę z nr 007 i bonusem KALISZ.

Awatar użytkownika
Nutaharion
Moderator
Kontakt:

Post autor: Nutaharion » 22 sie 2018, 13:11

Wczoraj w sumie sobie o tym wszystkim myślałem i istnieje jakieś prawdopodobieństwo, że coś poszło nie tak i może coś mu się stało. Nie możemy gadać aż tak bardzo negatywnie.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)

Awatar użytkownika
ER33
Moderator
Kontakt:

Post autor: ER33 » 22 sie 2018, 14:06

Moi Drodzy! W sprawie rzekomego skanu wygranej głównej napisałam do Lotto (odpowiedni dział), żeby sprawdzili po prostu tę zdrapkę.

Przed chwileczką otrzymałam odpowiedź następującej treści:

"Dzień dobry,
Zdjęcie z załącznika przedstawia „wzór” dla loterii 409."

Poprosiłam jeszcze o źródło tego wzoru w internecie. W odpowiedzi otrzymałam taką oto informację:

"Na stronie zamieszczamy wygrane losy a nie wzory loterii.
Wzór loterii jest materiałem szkoleniowym na szkoleniach dla kolektorów.
Zdjęcie które Pani przesłała jest falsyfikatem zdrapki."

Szoook! :shock:
Teraz już wszystko jasne, a wszelkie wątpliwości zostały rozwiane :!:

Awatar użytkownika
Krzysiek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Krzysiek » 22 sie 2018, 14:30

:roll: :roll: :roll: :roll:
Ależ daliście się w h..... a zrobić :mrgreen:
Chyba tylko poza mną bo od początku jakoś tak podejrzliwie podchodził do tego mimo że sam na początku z gratamibpolecialem. Teraz tak się zastanawiam: czy grzybek nie ma coś wspólnego z Krzysiem?
Kurła ale kanty odchodzą.
To teraz mu grupowo odpowiedzmy: pocaluj misie z forum lotek w d.....
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz :mrgreen:

tier
Moderator
Kontakt:

Post autor: tier » 22 sie 2018, 14:40

Grubo.. :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ODPOWIEDZ