!!! MULTI MULTI !!!
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Re: !!! MULTI MULTI !!!
W kazdym razie stacjonarnie lepiej wchodzilo, nie wiem moze maja wiekszy podglad na kupony puszczane przez neta?Bo nie wiem co o tym myslec, jeszcze do konca miesiaca pogram przez neta bo wygodniej jest niz stanie w budzie ,lecz jak nie bedzie efektow wiekszych powroce do gry normalnej
-
- Cwaniak
- Kontakt:
W 100 procentach potwierdzam stacjonarne dużo lepiej wychodzęDamian1309 pisze: ↑24 kwie 2020, 18:45W kazdym razie stacjonarnie lepiej wchodzilo, nie wiem moze maja wiekszy podglad na kupony puszczane przez neta?Bo nie wiem co o tym myslec, jeszcze do konca miesiaca pogram przez neta bo wygodniej jest niz stanie w budzie ,lecz jak nie bedzie efektow wiekszych powroce do gry normalnej
Mr. Frog
-
- Świeżak
- Kontakt:
Czyli na to wychodzi ze przy zakladach przez neta cos kreca delikatnie mowiac?
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Jestem daleki od snucia teorii spiskowych. Gra online jest po prostu mi nie pisana więc odpuszczam. Wyjątki patrz parę postów wyżej
Mr. Frog
-
- Świeżak
- Kontakt:
A powiedz te 30zl co trafiles na chybil, to wzieles pierwszy zestaw liczb jaki wyskoczyl czy zmieniles?
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Zmieniłem i to kilka razy zawsze zmieniam na takie co niby wg. mnie bardziej prawdopodobne ale wszystkie liczby są takie same więc to takie złudzenie że o czymś decyduję. Liczby lotto rozdaje . 

Mr. Frog
-
- Cwaniak
- Kontakt:
- LubieTo
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
-
- Świeżak
- Kontakt:
To jednak idzie trafic przez neta:)Kreslone czy na trafil?
Dodano po 32 sekundach:
ok wlasne typy:)
Dodano po 32 sekundach:
ok wlasne typy:)
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Też własnie zauważyłem że przez neta to coś to kulawo idzie. Stacjonarnie posłane np. na CT lepiej wychodzi.
Trudno cokolwiek myśleć o tym..może to tylko zbieg okoliczności.
A przecież w lottomacie sam nie wybierasz na CT tylko dostajesz kupon z pierwszym strzałem liczb, a na online tak jakby to wyglądało trochę trudniej. Niby bierze się pierwszy zaklad na cT jaki da a u mnie przeważnie w 95% lipa była. Inaczej to się w kolekturze przedstawiało..
Trudno cokolwiek myśleć o tym..może to tylko zbieg okoliczności.
A przecież w lottomacie sam nie wybierasz na CT tylko dostajesz kupon z pierwszym strzałem liczb, a na online tak jakby to wyglądało trochę trudniej. Niby bierze się pierwszy zaklad na cT jaki da a u mnie przeważnie w 95% lipa była. Inaczej to się w kolekturze przedstawiało..

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz