Hahahaha, tak mnie po tych armatach ciśnienie wzięło, że miałem nawet tego nie wstawiać, ale niech tam.
Jeszcze papier nie sprawdzony, jutro zerknę
Hahahaha, tak mnie po tych armatach ciśnienie wzięło, że miałem nawet tego nie wstawiać, ale niech tam.
O wypraszam sobie, porównywać legendę naszego forum do jakiegoś gołowąsa.
Belzebabka pisze: ↑01 sty 2025, 19:57O wypraszam sobie, porównywać legendę naszego forum do jakiegoś gołowąsa.![]()
![]()
![]()
![]()
Niestety ale to było do przewidzenia że pociągnie się kumulacja do sylwestra jeśli nie padła w wigilię. Z drugiej strony spodziewałem się że będzie więcej puszczonych kuponów na ten dzień a jednak szóstka padła..Belzebabka pisze: ↑02 sty 2025, 13:50Trzeba przyznać, że pięknie się to wszystko ułożyło. Kumulacja hodowana przez 3 tygodnie, i w ostatni dzień starego roku pada jedną szóstka, w dodatku najwyższa w całym roku. Mówicie co chcecie, ale to wygląda jakby jakiś algorytm kierował tymi losowaniamj. Przecież pod względem marketingowym, to dla Totka bajeczny scenariusz.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości