Wszystko jest możliweGraczR pisze: ↑02 gru 2022, 12:27Jak można zgubić paczkę zdrapek? Nie mówcie mi że to tam była główna i do tej pory nie wygrał nikt przez to.

Wszystko jest możliweGraczR pisze: ↑02 gru 2022, 12:27Jak można zgubić paczkę zdrapek? Nie mówcie mi że to tam była główna i do tej pory nie wygrał nikt przez to.
Przypomnij się w poniedziałek to wrzucę punkt znowu na mapę i na pewno ludzie będą wpadać i kupowaćpijaczysko pisze: ↑02 gru 2022, 17:32Szczecin Galeria Molo na mieszka pierwszego posiada od poniedziałku100 paczek. Ostatnie sztuki. Mogę wysłać.
Korzystam z mapki, ale i tak napotykam na opór… Np w Skórzewie na ul. Poznańskiej byłam 3 razy, niby Pani szukała, po czym stwierdziła że nie ma tych zdrapek. Na ulicy Startowej w Poznaniu byłam dwa razy. Pani powiedziała, że z tych droższych zdrapek ma tylko brylanty, świątecznego odliczania nie ma. Raz byłam w Poznaniu na ul. Swoboda, też mi powiedziano, że nie mają tych zdrapek. A wiem, że wg Totalizatora powinny tam być.Nutaharion pisze: ↑01 gru 2022, 20:52A to nie korzystasz z mapki tylko chodzisz od kolektury do kolektury?Madziara pisze: ↑01 gru 2022, 20:35Ja chyba odpuszczam. Pytam w różnych punktach o nią, ale nie mają.
Jakby gdzieś była, to napewno kupię, ale jeździć po okolicy i szukać już mi się nie chce. Nie mam na to ani pieniędzy (paliwo, bilety…) ani czasu.
Ale życzę Wam, żeby ktoś z Was zgarnął ten milion:)
W zdecydowanej większości miejsc już jej nie będzie więc to takie chodzenia dla zdrowia![]()
Link do mapy:
https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=112UY8K88eUQrjJzB-22e2yfhE_8DCFGF&ll=51.97687605629865%2C18.901953700000014&z=7
No właśnie u mnie też tak jest. Zapierają się, że nie mają. Jak mówię, że „mam informację otrzymaną od Totalizatora, że powinni ją mieć”, to niby szukają, ale i tak jej nie znajdują. Ja nie mam siły z tym walczyć…Pumczita pisze: ↑02 gru 2022, 11:01hej, aż specjalnie założyłam konto,zeby ci odpisaćNutaharion pisze: ↑01 gru 2022, 20:52A to nie korzystasz z mapki tylko chodzisz od kolektury do kolektury?Madziara pisze: ↑01 gru 2022, 20:35Ja chyba odpuszczam. Pytam w różnych punktach o nią, ale nie mają.
Jakby gdzieś była, to napewno kupię, ale jeździć po okolicy i szukać już mi się nie chce. Nie mam na to ani pieniędzy (paliwo, bilety…) ani czasu.
Ale życzę Wam, żeby ktoś z Was zgarnął ten milion:)
W zdecydowanej większości miejsc już jej nie będzie więc to takie chodzenia dla zdrowia![]()
Link do mapy:
https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=112UY8K88eUQrjJzB-22e2yfhE_8DCFGF&ll=51.97687605629865%2C18.901953700000014&z=7
śledzę waszą mapkę do ŚO - - miejscowość Goleniów,zachodniopomorskie- punkt na Kościuszki, była tylko jedna paczka- kupiłam całą - szalony zwrot 125 zł z paczki. Natomiast punkt na Matejki- niby jest 10 szt, byłam tam kilka razy- trafiałam na różne osoby - wszyscy twierdzą,ze nie widzieli takiej zdrapki od miesięcy. ze świątecznej to niby mają tylko kalendarz. Powiedziałm,że kupię całą paczkę jeśli nie chcą otwierać (z niewiadomych mi przyczyn) - ale nie, wersja- nie mamy cały czas
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości