Wingo [400]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Wingo [400]
Sprzedaż ostatniej edycji rozpoczęła się w 2013r. A były jeszcze dwie wcześniejsze edycje które wyglądały trochę inaczej 

- Snooki
- Lubi chajc
- Kontakt:
u mnie dziś w bonusie 18 zł 

-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Witam Wszystkich
Podsumowując moją owocną korespondencję z TS, to rozumiem to tak: Maxi Casha nie będzie w 2019, Szybkiego 100 nie będzie, Domina też nie będzie, Bitwy Morskiej nie będzie, Xingo też nie będzie, WinGO następnej edycji też nie będzie
Co będzie? Będzie całkowita nowość, po 3zł, jak skończy się WinGO, albo, jak będzie na wykończeniu, czyli +/- II połowa 2019, ale to wiadomo, co zrozumiałe na razie tajemnica, także można sobie pogdybać patrząc na amerykańskie zdrapki, czego jeszcze u nas w formule za 3zł nie było, a było tam. No i ma być pod koniec stycznia Kopalnia już wypuszczona, jak dobrze zrozumiałem to tym razem będzie to KOPALNIA... DIAMENTÓW. To tyle, pozdrawiam i życzę wysokich wygranych 

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Widać, że korespondencja weszła mocno

Dzięki za info.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Dzięki za info 
Skoro to dla nich problem, to niech się ugryzą z tym Maxi Cash'em

Skoro to dla nich problem, to niech się ugryzą z tym Maxi Cash'em

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Problem, bo za dużo ludziska wyciągali z niego gotówki.
Wczoraj mama wróciła z pracy i wracając wstąpiła do kolektury. Porozmawiała trochę z kolektorka i kolektorka żaliła się że TS rzuca pustymi paczkami że az przykre. Jest po prostu takie zaostrzenie gry że to co było 3-4 lata temu a to co teraz jest to aż wstyd w ogóle namawiać kogoś na kupno zdrapki.
Więc co się dziwicie że MC nie chcą dać?
Jak dadzą to jestem niemal pewny że będzie zmodyfikowana tabela wygranych
Wczoraj mama wróciła z pracy i wracając wstąpiła do kolektury. Porozmawiała trochę z kolektorka i kolektorka żaliła się że TS rzuca pustymi paczkami że az przykre. Jest po prostu takie zaostrzenie gry że to co było 3-4 lata temu a to co teraz jest to aż wstyd w ogóle namawiać kogoś na kupno zdrapki.
Więc co się dziwicie że MC nie chcą dać?
Jak dadzą to jestem niemal pewny że będzie zmodyfikowana tabela wygranych
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Musi być zmodyfikowana bo polityka TS jest jasna. Wszyscy gramy o główne wygrane i nie chomikujemy nagrod typu 100 200 500 zl. To ma iść od razu na kolejne zdrapki. A jak ludzie zaczynają wynosić z kolektury te stówki itp. to wymyślili, że rozdrobnią wygrane tak aby jak najwiecej mniejszych wygranych szło na kolejne zakupy od razu.
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Aż dziw, że nie zmodyfikowali tabeli wygranych w MP. Przecież to też obok MC dobra zdrapka 8-)
- Cytryna zwyczajna
- Maniak
- Kontakt:
3 sztuki,
053 - 9zł
055 - 3zł
056 - 0zł
3 zł do przodu
053 - 9zł
055 - 3zł
056 - 0zł
3 zł do przodu

- Cytryna zwyczajna
- Maniak
- Kontakt:
Wczorajsze wymienione na 4 sztuki (047,048,056,060) i pustaki....