Krzyżówka XXL [409]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Re: Krzyżówka XXL [409]
Gratulacje @viscoza 8-)
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Gratulacje!
Witam ponownie, nick ten sam co na starym forum. Jestem tu od początku na nowym forum, ale że zdrapek nie kupuję obecnie prawie wcale, nie było się czym pochwalić. Jako, że zdrapka jest gorąca, postanowiłem rozeznać się, jak z dostępnością. U nas fioletowa, w dobrym przedziale, była rzucona na samym początku sprzedaży i ostała się w punktach, gdzie schodzą zdrapki wolniej, jak Delikatesy, Kioski Ruchu, Spożywczaki, gdzie indziej jest już tylko czerwona. Także, gdyby ktoś był zainteresowany, to na płd.-zach. Lubelszczyźnie, przynajmniej w moim mieście powiatowym, jest jeszcze dostępna. Kupiłem 5 sztuk, po sztuce z każdego miejsca gdzie była, tym razem zdałem się na los, bez wybierania... wszystkie puste, w 4 nie było literki A, wśród Twoich liter, a bez A, trudno coś ugrać, także kiepsko. Pozdrawiam i życzę Wszystkim wysokich wygranych 

-
- Lottożłop
- Kontakt:
A skąd jesteś?
- aniawawa
- Maniak
- Kontakt:
Hej, hej! Bardzo dobrze Cię pamiętamyMorrison44 pisze: ↑08 sie 2018, 18:15Gratulacje!Witam ponownie, nick ten sam co na starym forum. Jestem tu od początku na nowym forum, ale że zdrapek nie kupuję obecnie prawie wcale, nie było się czym pochwalić. Jako, że zdrapka jest gorąca, postanowiłem rozeznać się, jak z dostępnością. U nas fioletowa, w dobrym przedziale, była rzucona na samym początku sprzedaży i ostała się w punktach, gdzie schodzą zdrapki wolniej, jak Delikatesy, Kioski Ruchu, Spożywczaki, gdzie indziej jest już tylko czerwona. Także, gdyby ktoś był zainteresowany, to na płd.-zach. Lubelszczyźnie, przynajmniej w moim mieście powiatowym, jest jeszcze dostępna. Kupiłem 5 sztuk, po sztuce z każdego miejsca gdzie była, tym razem zdałem się na los, bez wybierania... wszystkie puste, w 4 nie było literki A, wśród Twoich liter, a bez A, trudno coś ugrać, także kiepsko. Pozdrawiam i życzę Wszystkim wysokich wygranych
![]()

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Będzie coś??? 

- Tabaluga
- Lottożłop
- Kontakt:
Grzybek mam nadzieje że główna 

- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Na pewno będzie sporo drapania
Powodzenia!

Powodzenia!
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
W bonusach LUTNIK oraz NACISK może coś tam być 

-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Powodzenia w drapaniu
ja w jednej z tych 5 kupionych sztuk, co pisałem wyżej, miałem bonus NACISK i był pusty niestety. Jestem z okolic Janowa Lubelskiego, więc najczęściej kupuję tam, ewentualnie w samym Lublinie, jak mam okazję.

- House
- Lottożłop
- Kontakt: