EKSTRA PENSJA - WYGRANE NA FORUM
- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
Re: EKSTRA PENSJA - WYGRANE NA FORUM
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
A big dream to travel far...
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
bo to chyba jedyna gra w której sensem jest kontynowanie tych samych zakładów , wynika to z tylko 35liczb do wyboru a nie np 49 .
EP już tak popularna nie jest bo powiedzmy sobie szczerzę to 4,5 tyś na m-ce dupy nie urywa a za 10 lat będzie pewnie warte tygodniówke w pracy na etacie , tak samo 90 tyś w premii to już dla większości lepiej w Mini celować . Ale jak dla mnie i tak najlepsza gra z rodzinny lotto
EP już tak popularna nie jest bo powiedzmy sobie szczerzę to 4,5 tyś na m-ce dupy nie urywa a za 10 lat będzie pewnie warte tygodniówke w pracy na etacie , tak samo 90 tyś w premii to już dla większości lepiej w Mini celować . Ale jak dla mnie i tak najlepsza gra z rodzinny lotto
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Widzę że zakładasz tylko optymistyczny scenariusz rozwoju gospodarczego, ale czasem można się zdziwić. 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Każda z gier ma porównywalny koszt do prawdopodobieństwa i wysokości wygranej. Im większa wygrana tym większy próg wejścia i mniejsze prawdopodobieństwo. Jedynie kumulacja jest bonusem do szczęścia. A do EP przydałby się system.DS1987 pisze: ↑17 cze 2024, 7:34bo to chyba jedyna gra w której sensem jest kontynowanie tych samych zakładów , wynika to z tylko 35liczb do wyboru a nie np 49 .
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
czarny scenariusz też , chleb bedzie wtedy po 25 złBelzebabka pisze: ↑17 cze 2024, 11:21Widzę że zakładasz tylko optymistyczny scenariusz rozwoju gospodarczego, ale czasem można się zdziwić.![]()

- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
3 Inni to lubia
I 310zł wpadło.
- Załączniki
-
- Screenshot_20240617-212822.png (431.32 KiB) Przejrzano 2100 razy
- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
Gratki
I znów potwierdza się to co pisałem wcześniej trzeba 'zainwestować grubiej ' zeby coś fajnego wyjać...

I znów potwierdza się to co pisałem wcześniej trzeba 'zainwestować grubiej ' zeby coś fajnego wyjać...
A big dream to travel far...
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Gratulacje
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Tak na marginesie to ciekawe dlaczego na Multipasko, podają gdzie padły wygrane po kilkanaście tysięcy w Keno czy Szybkim 600, natomiast wygraną 5+0 czyli 25 tysięcy w EP nie podają gdzie padła.

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Multipasko ma ściągane dane ze strony Lotto, więc to nie od <ultipasko zależy.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz