Przewidywanie
-
- Maniak
- Kontakt:
Re: Przewidywanie
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Cyc
- Kontakt:
Te liczby nie wypadły oprocz 21 i 32
-
- Maniak
- Kontakt:
Uparte są jak cholera albo kręcą wałki.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
-
- Maniak
- Kontakt:
To jest taki układ co wypada bardzo rzadko! Zazwyczaj max. 2 razy w miesiącu i 20 lat temu pierwszy raz jak zagrałem tym systemem miałem dwie trójki i czwórkę na jednym kuponie.
Ale coś kombinują bo widać, że w tym miesiącu nadzwyczajnie dużo razy wypadł ten układ 0 bo jak pisałem aż 7 razy !
Może dlatego, że nie gram tym systemem układ 0

Tylko przeszedłem na inny , a jak zacznę stawiać na układ 0 to przestanie całkowicie wypadać. Tak to jest! Jakby inteligentna ręka tym kierowała a nie przypadek.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Aha, rozumiem. Dzięki za info. Jak dla mnie losowania to czysty przypadek a trafienie właściwych liczb to łut szczęścia. Raczej nie da rady przewidzieć co padnie 

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Tzn o jakim układzie jako 0 piszesz?
Możesz dać przykład?
Możesz dać przykład?
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Maniak
- Kontakt:
Mogę ale nie zdradzam mojej tajemnicy ! Bo jak rzeczywiście nie kręcą walków to w ciągu miesiąca było aż 7 okazji do piąteczki 
Ale oczywiście z żadnej nie skorzystałem bo nie grałem w ukad 0, ale jak zazwyczaj stawiam na układ 0 to wypada tylko raz albo dwa razy w miesiącu.
Czyli aż 28 razy się przegrywa! A też nie ma gwarancji, że jak wpadnie to wejdzie przynajmniej trójka.
Zobaczymy czy dziś coś wskoczy! Coś czuje, że coś będzie.
Ale oczywiście z żadnej nie skorzystałem bo nie grałem w ukad 0, ale jak zazwyczaj stawiam na układ 0 to wypada tylko raz albo dwa razy w miesiącu.
Czyli aż 28 razy się przegrywa! A też nie ma gwarancji, że jak wpadnie to wejdzie przynajmniej trójka.
Zobaczymy czy dziś coś wskoczy! Coś czuje, że coś będzie.
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
-
- Maniak
- Kontakt:
Dziś tylko 4 dwojki 

Mogłem powtórzyć wczorajsze zakłady bo tam by siedziała przynajmniej trójka!
Ale jakbym powtórzył to by dziś zostały wylosowane inne kule, takie że by tej trójki i tak nie było.
Mogłem powtórzyć wczorajsze zakłady bo tam by siedziała przynajmniej trójka!
Ale jakbym powtórzył to by dziś zostały wylosowane inne kule, takie że by tej trójki i tak nie było.