Brylanty [494]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- tereska1975
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Brylanty [494]
Kupiłam dziś jedną sztukę z numerem 001 i trafiłam zwrot.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
To tak jak u mnie

Wzięłam jeszcze 005 i była 100 zł w bonusie.
Już mi się trochę znudziła ta zdrapka, ale brak wygranej głównej kusi

Tu przynajmniej można ominąć kontrolne cyfry i trochę podrapać dla przyjemności

- tereska1975
- Lottożłop
- Kontakt:
gratkiAgaMarusia11 pisze: ↑11 wrz 2019, 23:31To tak jak u mnie![]()
Wzięłam jeszcze 005 i była 100 zł w bonusie.
Już mi się trochę znudziła ta zdrapka, ale brak wygranej głównej kusi![]()
Tu przynajmniej można ominąć kontrolne cyfry i trochę podrapać dla przyjemności![]()

Też myślałam o numerze 005 ale z całej paczki akurat tego numeru brakowało

Poczekam chwilę z wymianą na nową paczkę.
- blank1981
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
1 Inni to lubia
w piątek kupiłem 2szt, i wreszcie wpadły 3 koronki, a wczoraj też na 2szt wpadło w sumie 180zł: 1x150zł,1x30zł) 

- mzielakzielakm
- Lottożłop
- Kontakt:
Brawo Miszczu ,albo przez te korony królu 

-
- Cyc
- Kontakt:
Witam serdecznie wszystkich
Ja "trzydziestki" zacząłem drapac od niedawna, przedtem jakieś zdrapki od czasu do czasu za 2 lub 5 ziko. Gdyby nie brat który w zeszłym miesiącu kupił zdrapke z brylantami nie wiedziałbym nawet, że takowe są:) (nie trafił nic). Do tej pory udało mi się trafić 2x czwórkę w lotto (gram jak mi się przypomni 1-2zaklady na CT), w jackpota gram od około 3 miesięcy co tydzień po 1 zakładzie ale do Tej pory nic. Jeśli chodzi o zdrapki , trafiłem kiedyś 77zl w zdrapce za bodajże 2zl z "7".
Przedwczoraj kupiłem jedna brylantową. W polu z bonusem trafiłem 30zl. Wymieniłem na kolejna i jedna dodatkową.
Po raz kolejny trafiłem 30zl w bonusie, druga pustak.
Wczoraj rano wymieniłem ja na następna oraz kupiłem 1szt. dodatkowo. Trafiłem w pierwszej 1x30 i w drugiej 2x30= 90zl. Chciałem wymienić je na poszukiwaną czarną zdrapkę ale niestety nie mieli jej w kolekturze w której byłem. Udałem się do punktu wyjścia z gotówką w ręku by zapytać jak sprawy sie maja w 2 kolekturze.
Okazało się, że mają jeszcze kilka sztuk brylantowej. Wymieniłem 90 zł + dodatkowe 2 szt wydając tym samym 150zl. Dwie byly puste w trzeciej 1x30, w czwartej 1x30 i w piątej 1x100zl = 160zl .
Coś mnie kusi jutro znowu wymienić je na brylantową, choć myślę, że może być seryjka pustych. Pozdrawiam

Ja "trzydziestki" zacząłem drapac od niedawna, przedtem jakieś zdrapki od czasu do czasu za 2 lub 5 ziko. Gdyby nie brat który w zeszłym miesiącu kupił zdrapke z brylantami nie wiedziałbym nawet, że takowe są:) (nie trafił nic). Do tej pory udało mi się trafić 2x czwórkę w lotto (gram jak mi się przypomni 1-2zaklady na CT), w jackpota gram od około 3 miesięcy co tydzień po 1 zakładzie ale do Tej pory nic. Jeśli chodzi o zdrapki , trafiłem kiedyś 77zl w zdrapce za bodajże 2zl z "7".
Przedwczoraj kupiłem jedna brylantową. W polu z bonusem trafiłem 30zl. Wymieniłem na kolejna i jedna dodatkową.
Wczoraj rano wymieniłem ja na następna oraz kupiłem 1szt. dodatkowo. Trafiłem w pierwszej 1x30 i w drugiej 2x30= 90zl. Chciałem wymienić je na poszukiwaną czarną zdrapkę ale niestety nie mieli jej w kolekturze w której byłem. Udałem się do punktu wyjścia z gotówką w ręku by zapytać jak sprawy sie maja w 2 kolekturze.
Okazało się, że mają jeszcze kilka sztuk brylantowej. Wymieniłem 90 zł + dodatkowe 2 szt wydając tym samym 150zl. Dwie byly puste w trzeciej 1x30, w czwartej 1x30 i w piątej 1x100zl = 160zl .
Coś mnie kusi jutro znowu wymienić je na brylantową, choć myślę, że może być seryjka pustych. Pozdrawiam

- wukiru
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
"Syndrom świeżaka" Myślę że można śmiało tak określić Twój stan, który przechodził chyba każdy zdrapkowicz. Ważne by znać umiar w wydawaniu na zdrpaki czy lotto bo można grubo popłynąć, a niestety los lubi się w tych grach odwracać. Powodzenia w drapaniu!djtiramissu pisze: ↑19 wrz 2019, 0:34Witam serdecznie wszystkich![]()
Coś mnie kusi jutro znowu wymienić je na brylantową, choć myślę, że może być seryjka pustych. Pozdrawiam![]()

-
- Cyc
- Kontakt:
Dokladnie to samo sobie pomyslalem
Ale mam na cel na ten miesiac przeznaczone zaskorniaki 200zl i tej kwoty nie przekaczam

Ale mam na cel na ten miesiac przeznaczone zaskorniaki 200zl i tej kwoty nie przekaczam

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Dzisiaj się dowiedziałam, że wczoraj w sklepie chłopaczek nabił omyłkowo dwie paczuszki Brylantów 
Sześć stówek w plecy
Rano była niezła akcja i panika zarazem 

Sześć stówek w plecy

-
- Świeżak
- Kontakt: