Przewidywanie
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Re: Przewidywanie
Wiesz. Takie gadanie wiem a nie powiem to raczej zabawa z przedszkola...
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Maniak
- Kontakt:
Kogoś kogo znam mogę się podzielić moją tajemnicą, ale tu w sieci... żeby wszyscy lub część grała tak jak ja

Dodam tylko, że dobrze grać na kilku frontach tak jak prowadzić działania wojenne. Jak nie uda sie na jednym to na drugim może coś się trafić.
Tak robiłem na początku ale i wkład był większy bo trzeba było wyłożyć około 60 zł. A dziś gram za 12 zł lub 24 zł i ogarniam tylko jeden system i jeden front. Dlatego nic mi nie wchodzi.
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Gdyby wiedział, to by... wygrywał. A, że nie wie nic, tylko sobie dodaje otuchy (że wie), to jest jak jest.
Powoli wracam do gry, igrzyska się skończyły, można się pobawić w kulki.
A skoro ostatnio kule grają w kulę, to założyłem, że może taki kuponik coś zdziała...

-
- Maniak
- Kontakt:
pablovsky pisze: ↑14 sie 2024, 13:13Gdyby wiedział, to by... wygrywał. A, że nie wie nic, tylko sobie dodaje otuchy (że wie), to jest jak jest.
Powoli wracam do gry, igrzyska się skończyły, można się pobawić w kulki.
A skoro ostatnio kule grają w kulę, to założyłem, że może taki kuponik coś zdziała...![]()
IMG_20240814_130953_1723633906685.jpg

Dodano po 1 minucie 28 sekundach:
Brakuje jeszcze 1/39/40/41/42 no ale... życzę wygranej !
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Kuli z numerem 40 nie zagrałem, bo z informacji od mojego tajnego informatora (nie pytaj kogo, bo wiem, ale nie powiem) kula z nr 40 obecnie jest w modernizacji, zepsuł się jakiś podzespół miesiąc temu. A, że brakuje chipów, które są sprowadzane z Tajwanu, obecnie jest z tym spory problem, chip z kuli o numerze 40 został usunięty. Podobnie zresztą jak w piłeczce o numerze 14. Te dwie kule są w tej chwili (mówiąc kolokwialnie) rozmagnesowane. Dopiero po założeniu nowych chipów z Tajwanu, będą się pojawiać w losowaniach. Ale na pewno nie w najbliższym czasie.
-
- Maniak
- Kontakt:
Takie typowanie zakładów może być dobre na uzyskanie trójeczki.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
szkoda bo ja dziś puściłem zakład z liczbą 14 buu..pablovsky pisze: ↑14 sie 2024, 15:27Kuli z numerem 40 nie zagrałem, bo z informacji od mojego tajnego informatora (nie pytaj kogo, bo wiem, ale nie powiem) kula z nr 40 obecnie jest w modernizacji, zepsuł się jakiś podzespół miesiąc temu. A, że brakuje chipów, które są sprowadzane z Tajwanu, obecnie jest z tym spory problem, chip z kuli o numerze 40 został usunięty. Podobnie zresztą jak w piłeczce o numerze 14. Te dwie kule są w tej chwili (mówiąc kolokwialnie) rozmagnesowane. Dopiero po założeniu nowych chipów z Tajwanu, będą się pojawiać w losowaniach. Ale na pewno nie w najbliższym czasie.
może ten drugi wpadnie jako 5
-
- Maniak
- Kontakt:
W końcu weszła 9 i 14 razem
I dlatego dziś tylko trzy dwójki
Jedna 9 i 11 i też jedna 11 i 14
5 dwójek na 11 zakładów.
Nic innego jak złośliwość losu. Zresztą sami widzicie jaki zestaw został wylosowany.
Trochę mnie dziwoa te ciągle powtórzenia niektórych liczb z poprzedniego losowania...jakby kule były zbindowane.
I dlatego dziś tylko trzy dwójki
Jedna 9 i 11 i też jedna 11 i 14
5 dwójek na 11 zakładów.
Nic innego jak złośliwość losu. Zresztą sami widzicie jaki zestaw został wylosowany.
Trochę mnie dziwoa te ciągle powtórzenia niektórych liczb z poprzedniego losowania...jakby kule były zbindowane.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
a weź nic nie mów. mi tylko weszlo 14 haha
znowu wylosowana 1
haha co się dzieje w

znowu wylosowana 1

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt: