dziękuję

Za jaką suma i jak często kupujesz zdrpaki zazwyczaj ?tereska1975 pisze: ↑05 paź 2019, 13:41Wymieniałam dziś wygrane zdrapki z wczorajszego dnia.Wzięłam jedną sztukę Brylantów, i jeszcze nie mogę uwierzyć w to co widzę ale jest 300 zł 8-)
Po raz pierwszy taka wygrana w tej zdrapce. Wybierałam z czterech sztuk jakie zostały z paczki.No i ten numer 10 jakoś przykuł moją uwagę.
A w ogóle to z tej paczki miałam trzy razy po 30 zł w numerach 003,005 oraz 009.
Jak zapytałam czy są Brylanty to pani przejrzała półeczkę i stwierdziła ,że nie ma i otworzy nową paczkę.Ale jak chciała nabić paczkę to się okazało,że jeszcze musi mieć cztery sztuki.Pani poszukała i znalazła.Ja mi podała to po numerach spojrzałam, że z tej paczki już miałam trzy pełne zdrapki.No ale postanowiłam zaryzykować jeszcze jedną sztukę, liczyłam ,że co najwyżej kolejny zwrot się trafi.Ale okazało się ,że opłacało się zaryzykować![]()
pięknie dziękujęNutaharion pisze: ↑05 paź 2019, 15:18Gratulacje, witaj ponownie w Alejce Gwiazdek![]()
Szkoda, że nie udało się pobić alejkowego debiutu, ale będę trzymał kciuki![]()
Bombowa wygrana, brawo tereskatereska1975 pisze: ↑05 paź 2019, 13:41Wymieniałam dziś wygrane zdrapki z wczorajszego dnia.Wzięłam jedną sztukę Brylantów, i jeszcze nie mogę uwierzyć w to co widzę ale jest 300 zł 8-)
Po raz pierwszy taka wygrana w tej zdrapce. Wybierałam z czterech sztuk jakie zostały z paczki.No i ten numer 10 jakoś przykuł moją uwagę.
A w ogóle to z tej paczki miałam trzy razy po 30 zł w numerach 003,005 oraz 009.
Jak zapytałam czy są Brylanty to pani przejrzała półeczkę i stwierdziła ,że nie ma i otworzy nową paczkę.Ale jak chciała nabić paczkę to się okazało,że jeszcze musi mieć cztery sztuki.Pani poszukała i znalazła.Ja mi podała to po numerach spojrzałam, że z tej paczki już miałam trzy pełne zdrapki.No ale postanowiłam zaryzykować jeszcze jedną sztukę, liczyłam ,że co najwyżej kolejny zwrot się trafi.Ale okazało się ,że opłacało się zaryzykować![]()
dzięki
dzięki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości