Ta awaria to w ASie, ale na Ptasiej. Hahaha, nawet zrymowało się... :-p Kolega z ZG?MaxsteRR pisze: ↑23 wrz 2019, 19:41Ta "awaria lotto" to nie czasem w ASie koło Bricomarche na Batorego?jozinzbazin pisze: ↑20 wrz 2019, 20:29No więc w dniu dzisiejszym po obskoczniu przeze mnie kilku punktów usłyszałem w jednym z nich (gdzie miało być 16 szt GK), że "nie ma". Istnieje oczywiście prawdopodobieństwo, że prez te kilka dni wykupiono wszystkie, lecz moim zdaniem jest ono stosunkowo niewielkie. A na listę zdrapkowych nonsensów dołączył nowy pt. "awaria Lotto".Koniec końców w punkie przy Okulickiego w Zielonej Górze znalazłem - zgodnie ze wskazaniem na mapie - 6 szt GK, które okazały się czarne! Oczywiście wykupiłem wszystkie i za chwilę wezmę się za usunięcie ww. punktu i zdrapanie znaleziska. W tzw. międzyczasie kupiłem też 1 szt zieleniaka w punkcie na ul. Braniborskiej (czyli punkt również do usunięcia) i wpadło 50 zł, więc to dobry znak, miejmy nadzieję, że dalej będzie tylko lepiej.
Dodano po 5 minutach 58 sekundach:
70632339_441513856719730_3279283757575569408_n.jpg![]()
Góra Kasy [468]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- jozinzbazin
- Świeżak
- Kontakt:
Re: Góra Kasy [468]
- vsvper
- Lubi chajc
- Kontakt:
Czekam na Kielce 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Nie chciałbym Was zniechęcać ale wczoraj w koszu leżały 3 czarne Góry oraz kilka Lucky 777 zdrapane po kontrolnych. Po takich widokach odechciewa się nieco, niemniej życzę Wszystkim, sobie również tej wygranej. Ja w zaprzyjaznionym sklepiku od wczoraj zacząłem drapać po 2 szt. na spokojnie, ma być to będzie:-)
- MaxsteRR
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Tak, ZG.jozinzbazin pisze: ↑24 wrz 2019, 17:10
Ta awaria to w ASie, ale na Ptasiej. Hahaha, nawet zrymowało się... :-p Kolega z ZG?

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Nie wiem czy wszyscy tak robią, ale zazwyczaj jak ktoś drapie tylko po kontrolnych, to i tak daje do sprawdzenia w lottomacie. Zdrapujesz tylko literki z czterocyfrowym kodem, a kolektor sprawdza czy coś tam jest.jacob24 pisze: ↑24 wrz 2019, 18:57Nie chciałbym Was zniechęcać ale wczoraj w koszu leżały 3 czarne Góry oraz kilka Lucky 777 zdrapane po kontrolnych. Po takich widokach odechciewa się nieco, niemniej życzę Wszystkim, sobie również tej wygranej. Ja w zaprzyjaznionym sklepiku od wczoraj zacząłem drapać po 2 szt. na spokojnie, ma być to będzie:-)
Pieniądze dają ci wolność, byś robił ze swoim czasem to, co chcesz.
- jozinzbazin
- Świeżak
- Kontakt:
No, miejmy nadzieję, że tak wszyscy robią. 

-
- Cyc
- Kontakt:
W Bydgoszczy znalazłam 2 ale okazały się puste 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Trzeba było wyciągnąć z kosza i wydrapaćjacob24 pisze: ↑24 wrz 2019, 18:57Nie chciałbym Was zniechęcać ale wczoraj w koszu leżały 3 czarne Góry oraz kilka Lucky 777 zdrapane po kontrolnych. Po takich widokach odechciewa się nieco, niemniej życzę Wszystkim, sobie również tej wygranej. Ja w zaprzyjaznionym sklepiku od wczoraj zacząłem drapać po 2 szt. na spokojnie, ma być to będzie:-)

- jozinzbazin
- Świeżak
- Kontakt:
Haha, ja kiedyś wydrapywałem (a raczej przeglądałem) zdrapki z jednej lottowej śmietniczki.
A co do wydrapywania tylko samych literek to może rzeczywiście ludzie tak robiący dają te zdrapki do sprawdzania kolektorom (bo przecież ktoś w ogóle nie znający się na zdrapkach raczej nie będzie wiedział o tym, że 3 takie same literki to wygrana). A co do GK to muszę Wam powiedzieć, że to rzeczywiście pechowa zdrapka - dzisiaj poszukując czarnuchów nie znalazłem żadnych, ale kupiłem kilka zielonych i dwie Big777. No i co? I w GK same pustaki, a Big777 oba trafne. Co prawda w tej drugiej tylko 10 zł i 20 zł, ale jednak daje to do myślenia. A tamta 50-tka w GK to chyba był tylko wyjątek potwierdzający regułę. 
Dodano po 6 minutach 11 sekundach:
Raz nawet znalazłem kilka złotów w Szybkim10 i już je wręczyłem pani kolektorce, ale okazało się, że były to przeterminowane zdrapki i dlatego wylądowały w koszu.
Oczywiście był to kartonik na pustaki, a nie normalny śmietnik - to było w kolekturze przy Galerii Graffit, która została później przeniesiona w inne miejsce - pewnie kolega MaxsteRR kojarzy ten kartonik. 

Dodano po 6 minutach 11 sekundach:
Raz nawet znalazłem kilka złotów w Szybkim10 i już je wręczyłem pani kolektorce, ale okazało się, że były to przeterminowane zdrapki i dlatego wylądowały w koszu.