Super Bonus [680]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Super Bonus [680]
U mnie w 2 kolekturach mają dobry przedzial ale co z tego skoro pieniędzy nie ma na kupno
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Może kolega @Bocian by pomógł?
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Adaś poluje
- Załączniki
-
- Screenshot_20250117_111840_Galle.jpg (817.56 KiB) Przejrzano 2293 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2025:01:17 11:18:40Image taken on:17 sty 2025, 10:18
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Powodzenia życzę
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Na wstępie chciałabym bardzo podziękować za mapkę dla zdrapek z województwa wielkopolskiego. Jest to niesamowite ułatwienie w polowaniach. Gdyby nie mapka, pewnie bym odpuściła poszukiwania, bo mało miejsc posiada jeszcze tą zdrapkę. Odwiedziłam następujące miejsca:
Poznań ul.Umultowska/stacja paliw- 25 losów w dobrym przedziale, kupiłam wszystkie.
Zdrapek mało i zły przedział:
Czerwonak ul.Zdroje 28
Przeźmierowo rynkowa 75
Smochowice- ul.Wichrowa 1 Orlen
Poznań ul.Tatrzańska 1/5
Tu aktualnie otwarta paczka jest w złym przedziale, ale jest ich dużo ma stanie, czyli na pewno mają kolejną zamkniętą paczkę, a nie dopytywałam o nią i nie oglądałam, więc jej przedział jest nieznany.
Przeźmierowo ul.Rynkowa 109
Swadzim ul.Św Antoniego 2 KOLPORTER
Swadzim ul. Św Antoniego 2(CH Auchan)
Punkty, w których byłam i sprzedawca twierdził, że ich nie ma, ale sprzedawca mógł nie zauważyć:
Czerwonak ul. Gdyńska 118
Przeźmierowo ul.Rynkowa 36
Poznań ul.Umultowska/stacja paliw- 25 losów w dobrym przedziale, kupiłam wszystkie.
Zdrapek mało i zły przedział:
Czerwonak ul.Zdroje 28
Przeźmierowo rynkowa 75
Smochowice- ul.Wichrowa 1 Orlen
Poznań ul.Tatrzańska 1/5
Tu aktualnie otwarta paczka jest w złym przedziale, ale jest ich dużo ma stanie, czyli na pewno mają kolejną zamkniętą paczkę, a nie dopytywałam o nią i nie oglądałam, więc jej przedział jest nieznany.
Przeźmierowo ul.Rynkowa 109
Swadzim ul.Św Antoniego 2 KOLPORTER
Swadzim ul. Św Antoniego 2(CH Auchan)
Punkty, w których byłam i sprzedawca twierdził, że ich nie ma, ale sprzedawca mógł nie zauważyć:
Czerwonak ul. Gdyńska 118
Przeźmierowo ul.Rynkowa 36
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Poznań. ul.Drużbickiego 2 (PLAZA)- zdrapki w złym przedziale (mała ilość).
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Czerwonak ul.Gdyńska 118- niby nie było, a jednak się znalazły. Zły przedział i mało zdrapek.
Murowana Goślina ul. Poznańska 2- zły przedział otwartej paczki, ale nie wiem jaki jest przedział zamkniętej paczki.
Murowana Goślina ul.Powstańców Wlkp 16- zły przedział, otwartej paczki, ale nie wiem jaki jest przedział zamkniętej paczki.
Murowana Goślina ul. Nowy Rynek 20- zakupione 8 sztuk w dobrym przedziale, Pani jeszcze poszukała całą paczkę, ale spojrzałam na przedział i podziękowałam
Ale Pani przesympatyczna
Murowana Goślina ul. Poznańska 2- zły przedział otwartej paczki, ale nie wiem jaki jest przedział zamkniętej paczki.
Murowana Goślina ul.Powstańców Wlkp 16- zły przedział, otwartej paczki, ale nie wiem jaki jest przedział zamkniętej paczki.
Murowana Goślina ul. Nowy Rynek 20- zakupione 8 sztuk w dobrym przedziale, Pani jeszcze poszukała całą paczkę, ale spojrzałam na przedział i podziękowałam

Ale Pani przesympatyczna

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
no bo zasadniczo w naszym regionie nie ma za bardzo tych dobrych numerówMadziara pisze: ↑18 sty 2025, 21:31Czerwonak ul.Gdyńska 118- niby nie było, a jednak się znalazły. Zły przedział i mało zdrapek.
Ale Pani przesympatyczna![]()

Nieco lepiej wygląda sytuacja w kostkach lodu, jak patrzę na mapki to jest ich zdecydowanie mniej w wlkp niż tych bonusów. W tym tygodniu odwiedziłem 2 kolektury gdzie miało być kilka sztuk, trafiłem na obie sprzedawczynie a mimo to losów już nie było, ale myślę że po prostu się już sprzedały. Jest jeszcze punkt u jubliera gdzie niby są 2 paczki + trochę ale tu też jest problem tego typu że ja totalnie nie kojarzę w naszym regionie paczek poniżej 040xxx.
Oczywiście trzymam kciuki za koleżankę, a nóż coś fajnego trafisz

-
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Zaczynam się zastanawiać czy faktycznie główna jest poniżej 110 tys przedziału.
-
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia