[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/bruninoit/lfg/event/lfg.php on line 97: A non-numeric value encountered [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/bruninoit/lfg/event/lfg.php on line 142: A non-numeric value encountered Świąteczne odliczanie [508] - Strona 81 - forumlotek.pl
Czy słabo dostępna hmm... ostatnio odwiedziłem dwa punkty wydrapałem paczkę pytam ile jeszcze macie, i pada odpowiedź 5 paczek... Mnie interesuje bardziej numeracja bo ostatnio natrafiłem na paczkę o numerze 198 000 + to nie numerują od 1 do 180 000 czy aż tyle im źle w druku poszło ktoś może rozwinąć ten temat ?
Gramy od jej początku a to już ze 3 lata zaraz będzie
No i oczywiście zapewne jesteśmy do tyłu... nie liczymy ile, aby się nie stresować.
Z wczoraj: paczka 123212 >>> zwrot 175 zł (100+50+25), czyli w sumie nie tak źle.
Mam więc zdrapane 3 paczki numerami pod rząd (123210-123212) i zwroty: 125, 150, 175.
Liczyłem na coś losowego ale ni ma
Z tą zdrapką to tak ze strony TS nie dokońca uczciwa sprawa, rozmawiałem jakiś czas temu z Panią ze sklepu gdzie sprzedają Lotto i powiedziała mi że do zeszłej jesieni ta zdrapka to taki biały kruk był, nigdzie jej nie było, aż do czasu. Ze swojej strony nie wiem ile w tym prawdy za mało się interesuje. Jeśli chodzi o wygrane to zwroty ze zdrapek do 20%, a liczbowe dramat. Pozdrawiam.
Na plusie jest tylko ten co trafi jakąś dużą wygraną i zaprzestaje grac [oczywiście jeśli wpierw włoży mniej niż wynosi wygrana]
Taka prawda niestety... I to się tyczy wszystkich gier losowych.
Na myśl przychodzą mi dwie zdrapki z tego roku:
Ekstra Pensja (564) - padła główna 10.03 w Koszalinie przy nakładzie ok. 6% (ostatnie dni sprzedaży)
Droga do miliona (598) - padła główna 2.03 w Kamieniu Pomorskim przy nakładzie ok. 10%