001,002,003,005,006
P U S T A K I

Bilans ogólny: -430 zł
Dodano po 56 minutach 5 sekundach:
019 ZWROT
020 pusta
025 pusta
Bilans: -450 zł
Ja na kilka miesięcy zdrapki zamieniłem na Keno i szybkie 600. Byłem po tym bardziej na minusie niż przy zdrapkach. Może dlatego że najdrozsze jakie kupowałem to te za 5zl. Najwyższa wygrana... 18zl za 4/5 w Keno.Krzysiek pisze: ↑16 maja 2020, 22:59Jeśli się mogę wtrącić..
to szczerze Ci napisze że ten bilans uratować będzie Ci ciężko. żebyś mógł zjechać nawet poniżej połowy wydatków i minusa którego masz, musiałbyś w którejś zdrapce wyłowić 300 lub 500 zl a najlepiej 1 tysiąc aby było z czego ewentualnie tracić w miarę bez szwanku na chwilę.
Według mnie a pisze to bo ja dawno temu zaprzestałem bawienia się w zdrapki to przy tym co wydajesz na nie i cały czas minusa to ja na twoim miejscu bym zrezygnował ze zdrapek i za te pieniądze które wydajesz na nie przeszedł np. na Szybkie 500. Jest o wiele większa szansa że to co wydajesz kompensowało by się a i jest realna szansa być na nie wielkim minusie lub nawet sporo na plus z szansą na główna. Co prawda to tylko albo aż 600 zł tygodniowo ale według mnie większa niż nawet szansa na II czy III stopnień w zdrapkach. Zdrapki to taka trochę studnia bez dna....
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 8 gości