A co to za różnica czy to kolektor czy ktoś inny. Jeden wyłapuje pustaki ,a drugi wygrywa. Tak działa ta zabawa. Tak samo może ktoś stać w kolekturze i patrzeć jak ktoś inny wydrapuje pustaki z paczki i potem wykupić pozostałe pełne. A jak nawet nikt pustaków z paczki by nie monitorował to nic nie zmieni, jest stały zwrot z paczki + nagrody losowe. To tak samo można powiedzieć ,że fory mają ci co monitorują wygrane w zdrapkach bo wiedzą jakie przedziały są dobre i w których jest szansa na wygraną.Tabaluga pisze: ↑06 lut 2019, 21:47Ja dziś wyczyściłem portfel o 200 zł i wynik 0Chciałbym tu poruszyć temat bo nie ma gdzie indziej tego napisać.Chodzi mi o to żeby zakazać kolektorom drapania zdrapek w ich punktach a powód:Mam u siebie punkt a pewnie i wielu z nas też takie ma gdzie kolektor patrząc jak się drapie na miejscu potem sam kupuje.Fajnie jest zebrać 4 puste pod rząd a kolektor wezmie nr 005 gdzie jest 80zł.Doświadzczyłem tego już 3 razy więc jaka to uczciwwość jak ktoś po naszych pustakach łapie wygrane.Może to i głupie co napisałem ałe niektórzy tylko czekają na takie okazje.
A pro po dalszych wypowiedzi na forum. Sprzedawcy polecają każdą zdrapkę, nawet bez głównych. To ich praca, czy to by były bułki czy coś innego trzeba to sprzedać, a zachęcając do kupna jest większa szansa na zarobek.