Ja bardzo czyścicie swoje portfele?
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Ja bardzo czyścicie swoje portfele?
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Podajcie jakiś ulubiony mix zdrapek? 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
- wukiru
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Ale ostatnie dni mam marne. Co bym nie kupił to pustak albo najwyzej marne zwroty...
Tracę wiarę

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Ja mam tak samo, dlatego trochę odpuściłem. Kupuję 1-2 zdrapki dziennie i to te tańsze, jakieś kupony, ale też raczej pojedyncze zakłady. Ja jestem zdania, że jak nie idzie, to nie ma co pakować grubej kasy, bo i tak nic z tego nie będzie. Wpadnie coś większego, to można znowu poszaleć, jak nie to przynajmniej dużo nie utopię. Głowa do góry, małymi kroczkami, ale do przodu.
Na stronie lotto jest info o rekordowej wygranej w ML, ktoś wysłał JEDEN zakład na CT i wygrał ponad 377 tys. zł. Więc sam widzisz, że wcale nie trzeba wydawać fortuny, aby trafić główną, wystarczy 1,5 zł

Pieniądze dają ci wolność, byś robił ze swoim czasem to, co chcesz.
- wukiru
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Dobrze prawiszunReal pisze: ↑10 paź 2019, 20:54Ja mam tak samo, dlatego trochę odpuściłem. Kupuję 1-2 zdrapki dziennie i to te tańsze, jakieś kupony, ale też raczej pojedyncze zakłady. Ja jestem zdania, że jak nie idzie, to nie ma co pakować grubej kasy, bo i tak nic z tego nie będzie. Wpadnie coś większego, to można znowu poszaleć, jak nie to przynajmniej dużo nie utopię. Głowa do góry, małymi kroczkami, ale do przodu.
Na stronie lotto jest info o rekordowej wygranej w ML, ktoś wysłał JEDEN zakład na CT i wygrał ponad 377 tys. zł. Więc sam widzisz, że wcale nie trzeba wydawać fortuny, aby trafić główną, wystarczy 1,5 zł![]()