2 x Kocham zdrapki
2 x 250 000 w banku
1 x Mega Pensja
2 x Super linie
wszystko puste...
i jeszcze ostatnio pustak w Brylantach...
Razem - 70 zł...
kupowane w większości w zdrapkomacie (poza Brylantami) bo przestałem ufać sprzedawcom, którzy nie chcą otworzyć nowej paczki tylko wciskają najczęściej przebrane zdrapki ze starej paczki...
Ja nie wiem jak ER33 co i raz trafia zwroty i jakieś wygrane kupując też kilka zdrapek...
No i już któryś raz dochodzę do wniosku, że kupowanie zdrapek za więcej jak 3 zł jest dla mnie bez sensu chyba, że wygrało się coś grubszego, to wtedy można atakować droższe cenowo zdrapki... bo tak to kupiłem 8 zdrapek i ani jedna nie była wygrana... a za te 70 zł kupiłbym ze 35 zdrapek po 2 zł... drapania bym miał podobną ilość, a na pewno coś by się trafiło, jakieś zwroty czy coś, z czym by można pójść ponownie do kolektury... a tak ani nawet zwrotu nie uświadczyłem...
kupowanie drogich zdrapek jest jak kupowanie auta, fajnie jest podrapać mercedesa czy audi

ale jak mnie na taki wóz nie stać to racjonalnie myśląc powinienem zostać przy fiacie
szanse na głowną w zdrapkach za 1-3 zł są podobne do tych w droższych, fakt wygrana dużo mniejsza, ale przecież jak się trafi coś grubszego w tych tanich to wtedy można atakować te droższe... wtedy mniej się odczuwa stratę kasy... bo idzie z wygranej... no nie mówcie, że nie przytulilibyście takiej wygrane w zdrapce za 2 zł typu 77 777 zł albo 50 000 zł albo nawet 40 000 zł...
wiem, wyższe kwoty działają na wyobraźnię... sam się często napalam ale jak tak się zastanowię i popatrzę na np. mega pensję gdzie są dwie główne na 4 mln zdrapek to od razu myślę na co ja się porywam... jak odliczyć te dwie to zostaną normalne wygrane jakie są w zdrapce za 1-2 zł... z tym, że w tych tańszych jest ich ilościowo więcej, a i za koszt mega pensji można ilościowo więcej kupić... no i kwestia tego, że kupując za 30-50 zł nie ma bata aby w tych za 2 zł być wszystko w plecy... a w tych za 10 zł to dosyć częste zjawisko...