Góra Kasy [468]
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
3 Inni to lubia
Re: Góra Kasy [468]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Przepraszam jeśli Cię trochę obraziłem. Ale spoko, każdy ma jakiś swój "nałóg". A ten nie jest specjalnie groźny, i jak Ci to daje trochę przyjemności. I możesz sobie na to pozwolić, to w sumie czemu nie. A i pozwiedzałeś trochę
A że to najczęściej nie ma sensu, to wiemy już wszyscy. I to widać po wynikach. Pzdr.

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Zgadzam się z @Amigo, jak i z Nutaharionem bo oboje mają rację. Jednakże prosiłbym aby nikogo nie "pouczać" na co ma wydawac pieniądze.
Zgadzam sie z kolega Amigo, bo np ja bym w polowania się nie bawił. ale zgadzam sie tez z kolegą @Nutaharionem że życie tez nie polega na włożeniu w skarpetę kasy i jakoś sobie tam wegetować.
Zgadzam sie z kolega Amigo, bo np ja bym w polowania się nie bawił. ale zgadzam sie tez z kolegą @Nutaharionem że życie tez nie polega na włożeniu w skarpetę kasy i jakoś sobie tam wegetować.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Jak ja nie cierpię, jak ktoś kogoś rozlicza z jego własnych pieniędzy... Takie posty są nie na miejscu...
Ze mną jest to samo - ratuję bezdomne psy, leczę je i wspomagam osoby dające im dom tymczasowy. I wciąż słyszę - tyle kasy na kundle wydajesz! A mogłabyś na jakieś chore dziecko dać! Dramat.
Niech każdy patrzy w swój własny portfel, jego pieniądze, jego wydatki. Człowiek pracuje i sam decyduje na co wydaje swoje pieniądze i nie powinien się nikomu z tego tłumaczyć.
Ze mną jest to samo - ratuję bezdomne psy, leczę je i wspomagam osoby dające im dom tymczasowy. I wciąż słyszę - tyle kasy na kundle wydajesz! A mogłabyś na jakieś chore dziecko dać! Dramat.
Niech każdy patrzy w swój własny portfel, jego pieniądze, jego wydatki. Człowiek pracuje i sam decyduje na co wydaje swoje pieniądze i nie powinien się nikomu z tego tłumaczyć.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
No, na wsi gadają babcie "że to tylko pies"
Jak słyszę coś takiego to wurwica mnie bierze.

ale wracamy juz do właściwego tematu
Jak słyszę coś takiego to wurwica mnie bierze.

ale wracamy juz do właściwego tematu

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- SATEL
- Cwaniak
- Kontakt:
4 Inni to lubia
Do portfela i do łóżka nie powinno się nikomu zaglądać. Na tym forum brakuje tego i w jedną i w drugą stronę. Skupcie się na gratkach za 2 dychy