Niestety, ale teraz jest mega utrudnione polowanie, z racji niemal całkowitego braku pełnych paczek. Pojedyncze zdrapki mogą przynieść albo natychmiastową wygraną (przynajmniej zwroty), albo pogrążyć momentalnie budżet

.
Juchnowiec - wg danych z systemu w kolekturze (sklep) są dwie, ale ekspedientka nie mogła ich znaleźć
Białystok/Zielonogórska 2 lok.4 - 3 zdrapki - wygrana łącznie 75 zł
Białystok/Hetmańska 16 (powinno być Auchan), na mapie jednak oznaczone jest skrzyżowanie, przy którym jest tylko sklep z lampami. W Auchan przy Hetmańskiej są dwa punkty, w których od dawna nie ma ŚO
Białystok/Gajowa 68B lok. 5 (punkt był już zamknięty, akurat było już ciemno

), ale w pobliskim sklepie monopolowym Pani wydobyła archiwalne dwa egzemplarze ŚO

- tylko jeden zwrot (25 zł)
Białystok/Komisji Edukacji Narodowej 9 - awaria lottomatu
Jako że było ciemno, choć oko wykol, dałem sobie spokój tego dnia. W ogóle poszukiwania w miastach w okresie zimowym to jakaś masakra, zwłaszcza, gdy punkt jest gdzieś między blokowiskami, w bocznych uliczkach, gdzie ciemno, brak lamp, nie oświetlone pasy dla pieszych i wiele innych przeszkód w swobodnym poruszaniu się samochodem. A jeśli dodamy do tego fakt, że jedziemy teraz po jakieś kilka bądź nawet jedną sztukę, a nie całe paczki, to serio odechciewa się tego szukania.
Co do mojego 3-miesięcznego bilansu poszukiwań ŚO wydałem co prawda znacznie mniej niż jankiel50, ale i tak mieszczę się gdzie w granicach 8-10 tysi. Poza tym dwukrotnie uszkodzone drzwi i błotnik samochodu pod sklepem (w różnych miejscach). Na szczęście nie z mojej winy i poszła naprawa z ubezpieczenia sprawców. Ehh, czego to się nie robi dla miliona