Świąteczne odliczanie [508]
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Na Orlenie w Krakowie - Kazimierza do zdjęcia. Miliona nie było, wiec szukamy dalej
9 szt. - 150 zł

-
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Wykup te 6 pozostałych!jankiel50 pisze: ↑26 lis 2022, 16:18Dziś będąc w Rybniku zajrzałem do punktu na 1 maja 104 (ten punkt w którym jedna ze zmienniczek miała mieć 7 zdrapek i miała zmianę wczoraj i dziś) i faktycznie - miała te siedem zdrapek. Postanowiłem po jednej kupywać, ale kupiłem tylko jedną, bo była w niej stówka
Przypomnę też, że dzisiaj o 21:00 kończy się licytacja moich 1020 sztuk zdrapek ze sprzedaży których dochód przeznaczę dla lokalnego schroniska dla koteczków i pieskówhttps://allegro.pl/oferta/12902965362
- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
- liczebnik
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Niestety, ale teraz jest mega utrudnione polowanie, z racji niemal całkowitego braku pełnych paczek. Pojedyncze zdrapki mogą przynieść albo natychmiastową wygraną (przynajmniej zwroty), albo pogrążyć momentalnie budżet
.
Juchnowiec - wg danych z systemu w kolekturze (sklep) są dwie, ale ekspedientka nie mogła ich znaleźć
Białystok/Zielonogórska 2 lok.4 - 3 zdrapki - wygrana łącznie 75 zł
Białystok/Hetmańska 16 (powinno być Auchan), na mapie jednak oznaczone jest skrzyżowanie, przy którym jest tylko sklep z lampami. W Auchan przy Hetmańskiej są dwa punkty, w których od dawna nie ma ŚO
Białystok/Gajowa 68B lok. 5 (punkt był już zamknięty, akurat było już ciemno
), ale w pobliskim sklepie monopolowym Pani wydobyła archiwalne dwa egzemplarze ŚO
- tylko jeden zwrot (25 zł)
Białystok/Komisji Edukacji Narodowej 9 - awaria lottomatu
Jako że było ciemno, choć oko wykol, dałem sobie spokój tego dnia. W ogóle poszukiwania w miastach w okresie zimowym to jakaś masakra, zwłaszcza, gdy punkt jest gdzieś między blokowiskami, w bocznych uliczkach, gdzie ciemno, brak lamp, nie oświetlone pasy dla pieszych i wiele innych przeszkód w swobodnym poruszaniu się samochodem. A jeśli dodamy do tego fakt, że jedziemy teraz po jakieś kilka bądź nawet jedną sztukę, a nie całe paczki, to serio odechciewa się tego szukania.
Co do mojego 3-miesięcznego bilansu poszukiwań ŚO wydałem co prawda znacznie mniej niż jankiel50, ale i tak mieszczę się gdzie w granicach 8-10 tysi. Poza tym dwukrotnie uszkodzone drzwi i błotnik samochodu pod sklepem (w różnych miejscach). Na szczęście nie z mojej winy i poszła naprawa z ubezpieczenia sprawców. Ehh, czego to się nie robi dla miliona

Juchnowiec - wg danych z systemu w kolekturze (sklep) są dwie, ale ekspedientka nie mogła ich znaleźć
Białystok/Zielonogórska 2 lok.4 - 3 zdrapki - wygrana łącznie 75 zł

Białystok/Hetmańska 16 (powinno być Auchan), na mapie jednak oznaczone jest skrzyżowanie, przy którym jest tylko sklep z lampami. W Auchan przy Hetmańskiej są dwa punkty, w których od dawna nie ma ŚO
Białystok/Gajowa 68B lok. 5 (punkt był już zamknięty, akurat było już ciemno

Białystok/Komisji Edukacji Narodowej 9 - awaria lottomatu

Jako że było ciemno, choć oko wykol, dałem sobie spokój tego dnia. W ogóle poszukiwania w miastach w okresie zimowym to jakaś masakra, zwłaszcza, gdy punkt jest gdzieś między blokowiskami, w bocznych uliczkach, gdzie ciemno, brak lamp, nie oświetlone pasy dla pieszych i wiele innych przeszkód w swobodnym poruszaniu się samochodem. A jeśli dodamy do tego fakt, że jedziemy teraz po jakieś kilka bądź nawet jedną sztukę, a nie całe paczki, to serio odechciewa się tego szukania.
Co do mojego 3-miesięcznego bilansu poszukiwań ŚO wydałem co prawda znacznie mniej niż jankiel50, ale i tak mieszczę się gdzie w granicach 8-10 tysi. Poza tym dwukrotnie uszkodzone drzwi i błotnik samochodu pod sklepem (w różnych miejscach). Na szczęście nie z mojej winy i poszła naprawa z ubezpieczenia sprawców. Ehh, czego to się nie robi dla miliona

-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Byłam w Myślenicach ul Słowackiego 36 A i pytałam o zdrapkę to mówią że nie mają takiej zdrapki obok byla też kolektura gdzie dekada i też nie mają
-
- Lottożłop
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Beskidzka 102, Witkowice do wykreślenia z mapy. Kupiłam cała paczkę i 125 zł zwrotu
i prezent był nr 24
a już myślałam 
Dodano po 1 godzinie 47 minutach 14 sekundach:
Przegapiłam 50 zł w samochodowym drapingu

Dodano po 1 godzinie 47 minutach 14 sekundach:
Jednak 175 zł

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Jaką całą paczkę teraz najlepiej kupić? Oprócz SO
- liczebnik