Mój Pierwszy Milion [466]

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
blank1981
**MISZCZ ZDRAPEK**
Kontakt:

Re: Mój Pierwszy Milion [466]

Post autor: blank1981 » 10 sty 2019, 23:38

aniawawa pisze:
10 sty 2019, 23:20
Przyznałeś się, że to Ty? :):)
nie tej nie, tylko tej co u niej kupiłem - no to zapraszam do Rzeszowa, moje usługi "doradcze" nie są drogie :D

Morrison44
Janusz Gry
Kontakt:

Post autor: Morrison44 » 11 sty 2019, 0:53

Przesyłam gratulacje z Lubelszczyzny :) Należało się koledze. I cieszy mnie, że wygrała osoba zaangażowana w to forum, jak i w to wcześniejsze, gdzie też byłem i śledziłem wszystkie postępy na bieżąco, pozdrawiam serdecznie i raz jeszcze gratki za te 9000 wujków Stefanów ;)

Ero1884
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: Ero1884 » 11 sty 2019, 0:58

Blank czyli drapiesz dalej?;D

Awatar użytkownika
boobs
***MISZCZ ML***
Kontakt:

Post autor: boobs » 11 sty 2019, 7:10

Haha witaj w klubie miszczów :D Swoją drogą odważny jesteś skoro przyznałeś się kolektorce...

PS. Kiedy zmiana avatara :D?

Awatar użytkownika
KasiaM
Kosiarka Trójek
Kosiarka Trójek
Kontakt:

Post autor: KasiaM » 11 sty 2019, 7:34

blank1981 pisze:
10 sty 2019, 0:24
dziękuje za to że jestem głównym "podejrzanym" :D otóż macie nosa do typowania...i owszem trafiliście, a sam w to nie do końca mogę uwierzyć...a było to tak że wczoraj wieczorem zawitałem do salonu w Tesco i tam była ost.szt ze starej paczki i miła Pani przyniosła stertę paczek i mówi proszę sobie wybrać...heh no to przeglądam i wpadła mi w oko ta z trzema 9 na końcu, ok tylko teraz który nr wybrać od 1 do 15 wybór spory zastanawiałem się nad nr 9 nawiązujący do nr paczki jednak nr 7 padł moim ostatecznym łupem...drapiąc w domu do końca ten okaz nic nie zauważyłem no ok to zdrapałem górną część zdrapy i widząc 3 różne literki kontrolne...myślę pewno pustak bo już oczopląsu dostałem od tych liczb i sprawdzam ponownie od góry i patrze jest liczba 19...myśle o kurczak pieczony pewno 1000zł lub max 25000zł...drapie powoli od lewej do prawej strony i wtedy ukazała sie moim oczom taka okrągła sumka i w tym momencie poczułem że zrobiło mi się delikatnie mówiąc ciepło...noc miałem nieprzespaną.Odnośnie wizyty w oddziale to wyglądało to następująco po wejściu do kasy daje Pani w okienku zdrapkę i mówię że coś tam chyba wygrałem, a ona pyta to ile wg Pana tu jest pewno myślała że 1000zł lub 25000zł...a ja mówię no że jest Milion...ona posprawdzała i mówi że no zgadza się...cała wizyta trwała ok godziny. Kończąc życzę wam takiej wytrwałości i upartości jak u mnie w dążeniu do wymarzonych wygranych jak w moim przypadku. Czasami marzenia się spełniają...trzeba tylko w nie mocno wierzyć ;)

P.S dziś wieczorem kupiłem z ciekawości pozostałe 12 szt z tej szczęśliwej paczki (brakowało nr 2 i 5) w sumie jej bilans wyniósł 120zł: 2x40zł i 2x20zł.
Blank1981, jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego „wyczynu”😉😉😉
Każde napisane słowo z gratulacjami to za mało🤗🤗🤗. Twój sukces to jest po prostu jak historia z bajki. Z pięknej bajki☀️. Na Forum pełno jest wpisów z teoriami spiskowymi w Lotto😁. Twoja wygrana pięknie zmiotła z powierzchni ziemi te rozważania😉😉😉 i wnosząc z komentarzy pod Twoim sukcesem na nowo napełniła nadzieją nasze serca, wielką nadzieją, że jednak... da się😂😂😂
Blank1981 bardzo serdecznie Ci gratuluję tej wspaniałej, wprost niewyobrażalnej wygranej🎇🎇🎇🍾🍾🍾🎇🎇🎇

Jadwiga30
Janusz Gry
Kontakt:

Post autor: Jadwiga30 » 11 sty 2019, 10:48

No blank powiem tylko tyle że rozbiles bank!!! Ciekawe czy nadal będziesz drapał?

Adaś
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: Adaś » 11 sty 2019, 12:29

blank1981 pisze:
10 sty 2019, 0:24
dziękuje za to że jestem głównym "podejrzanym" :D otóż macie nosa do typowania...i owszem trafiliście, a sam w to nie do końca mogę uwierzyć...a było to tak że wczoraj wieczorem zawitałem do salonu w Tesco i tam była ost.szt ze starej paczki i miła Pani przyniosła stertę paczek i mówi proszę sobie wybrać...heh no to przeglądam i wpadła mi w oko ta z trzema 9 na końcu, ok tylko teraz który nr wybrać od 1 do 15 wybór spory zastanawiałem się nad nr 9 nawiązujący do nr paczki jednak nr 7 padł moim ostatecznym łupem...drapiąc w domu do końca ten okaz nic nie zauważyłem no ok to zdrapałem górną część zdrapy i widząc 3 różne literki kontrolne...myślę pewno pustak bo już oczopląsu dostałem od tych liczb i sprawdzam ponownie od góry i patrze jest liczba 19...myśle o kurczak pieczony pewno 1000zł lub max 25000zł...drapie powoli od lewej do prawej strony i wtedy ukazała sie moim oczom taka okrągła sumka i w tym momencie poczułem że zrobiło mi się delikatnie mówiąc ciepło...noc miałem nieprzespaną.Odnośnie wizyty w oddziale to wyglądało to następująco po wejściu do kasy daje Pani w okienku zdrapkę i mówię że coś tam chyba wygrałem, a ona pyta to ile wg Pana tu jest pewno myślała że 1000zł lub 25000zł...a ja mówię no że jest Milion...ona posprawdzała i mówi że no zgadza się...cała wizyta trwała ok godziny. Kończąc życzę wam takiej wytrwałości i upartości jak u mnie w dążeniu do wymarzonych wygranych jak w moim przypadku. Czasami marzenia się spełniają...trzeba tylko w nie mocno wierzyć ;)

P.S dziś wieczorem kupiłem z ciekawości pozostałe 12 szt z tej szczęśliwej paczki (brakowało nr 2 i 5) w sumie jej bilans wyniósł 120zł: 2x40zł i 2x20zł.
Po wejściu na glowne wygrane na lotto.pl i zobaczeniu miliona w Rzeszowie mysle sobie a wejde na forum poczytać co tam piszą... i jestem w szoku ze to ty wygrales, gratuluje i zazdroszczę. Ja sobie zdrapki już odpuscilem po tym jak w Krakowie robilem 40km piechotą i w Rzeszowie pewnie by się uzbieralo tyle samo. Niektórzy nie maja po prostu szczęścia. powodzenia dalej
powiesz jaka to kolektura na jakiej ulicy? jestem ciekaw czy kiedykolwiek tam kupowałem zdrapki kiedys

Awatar użytkownika
Krzysiek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Krzysiek » 11 sty 2019, 14:45

@blank pisał o kolekturze w Tesco, a Tesco w Rzeszowie jest chyba? jedno
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz :mrgreen:

Jadwiga30
Janusz Gry
Kontakt:

Post autor: Jadwiga30 » 11 sty 2019, 15:50

Tak, jest jedno Tesco a w nim mały salonik Lotto.

Adaś
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: Adaś » 11 sty 2019, 15:56

Aaa okej wiem już gdzie, krążyłem obok tego tesco jak polowałem na ekstra pensje. Sklepiki obok blokow + stacja bp obok tesco miedzy innymi

ODPOWIEDZ