Mój Pierwszy Milion [466]
- blank1981
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
Re: Mój Pierwszy Milion [466]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Przesyłam gratulacje z Lubelszczyzny
Należało się koledze. I cieszy mnie, że wygrała osoba zaangażowana w to forum, jak i w to wcześniejsze, gdzie też byłem i śledziłem wszystkie postępy na bieżąco, pozdrawiam serdecznie i raz jeszcze gratki za te 9000 wujków Stefanów 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Blank czyli drapiesz dalej?;D
- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Haha witaj w klubie miszczów
Swoją drogą odważny jesteś skoro przyznałeś się kolektorce...
PS. Kiedy zmiana avatara
?

PS. Kiedy zmiana avatara

- KasiaM
- Kosiarka Trójek
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Blank1981, jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego „wyczynu”blank1981 pisze: ↑10 sty 2019, 0:24dziękuje za to że jestem głównym "podejrzanym"otóż macie nosa do typowania...i owszem trafiliście, a sam w to nie do końca mogę uwierzyć...a było to tak że wczoraj wieczorem zawitałem do salonu w Tesco i tam była ost.szt ze starej paczki i miła Pani przyniosła stertę paczek i mówi proszę sobie wybrać...heh no to przeglądam i wpadła mi w oko ta z trzema 9 na końcu, ok tylko teraz który nr wybrać od 1 do 15 wybór spory zastanawiałem się nad nr 9 nawiązujący do nr paczki jednak nr 7 padł moim ostatecznym łupem...drapiąc w domu do końca ten okaz nic nie zauważyłem no ok to zdrapałem górną część zdrapy i widząc 3 różne literki kontrolne...myślę pewno pustak bo już oczopląsu dostałem od tych liczb i sprawdzam ponownie od góry i patrze jest liczba 19...myśle o kurczak pieczony pewno 1000zł lub max 25000zł...drapie powoli od lewej do prawej strony i wtedy ukazała sie moim oczom taka okrągła sumka i w tym momencie poczułem że zrobiło mi się delikatnie mówiąc ciepło...noc miałem nieprzespaną.Odnośnie wizyty w oddziale to wyglądało to następująco po wejściu do kasy daje Pani w okienku zdrapkę i mówię że coś tam chyba wygrałem, a ona pyta to ile wg Pana tu jest pewno myślała że 1000zł lub 25000zł...a ja mówię no że jest Milion...ona posprawdzała i mówi że no zgadza się...cała wizyta trwała ok godziny. Kończąc życzę wam takiej wytrwałości i upartości jak u mnie w dążeniu do wymarzonych wygranych jak w moim przypadku. Czasami marzenia się spełniają...trzeba tylko w nie mocno wierzyć
P.S dziś wieczorem kupiłem z ciekawości pozostałe 12 szt z tej szczęśliwej paczki (brakowało nr 2 i 5) w sumie jej bilans wyniósł 120zł: 2x40zł i 2x20zł.
Każde napisane słowo z gratulacjami to za mało
Blank1981 bardzo serdecznie Ci gratuluję tej wspaniałej, wprost niewyobrażalnej wygranej
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
No blank powiem tylko tyle że rozbiles bank!!! Ciekawe czy nadal będziesz drapał?
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Po wejściu na glowne wygrane na lotto.pl i zobaczeniu miliona w Rzeszowie mysle sobie a wejde na forum poczytać co tam piszą... i jestem w szoku ze to ty wygrales, gratuluje i zazdroszczę. Ja sobie zdrapki już odpuscilem po tym jak w Krakowie robilem 40km piechotą i w Rzeszowie pewnie by się uzbieralo tyle samo. Niektórzy nie maja po prostu szczęścia. powodzenia dalejblank1981 pisze: ↑10 sty 2019, 0:24dziękuje za to że jestem głównym "podejrzanym"otóż macie nosa do typowania...i owszem trafiliście, a sam w to nie do końca mogę uwierzyć...a było to tak że wczoraj wieczorem zawitałem do salonu w Tesco i tam była ost.szt ze starej paczki i miła Pani przyniosła stertę paczek i mówi proszę sobie wybrać...heh no to przeglądam i wpadła mi w oko ta z trzema 9 na końcu, ok tylko teraz który nr wybrać od 1 do 15 wybór spory zastanawiałem się nad nr 9 nawiązujący do nr paczki jednak nr 7 padł moim ostatecznym łupem...drapiąc w domu do końca ten okaz nic nie zauważyłem no ok to zdrapałem górną część zdrapy i widząc 3 różne literki kontrolne...myślę pewno pustak bo już oczopląsu dostałem od tych liczb i sprawdzam ponownie od góry i patrze jest liczba 19...myśle o kurczak pieczony pewno 1000zł lub max 25000zł...drapie powoli od lewej do prawej strony i wtedy ukazała sie moim oczom taka okrągła sumka i w tym momencie poczułem że zrobiło mi się delikatnie mówiąc ciepło...noc miałem nieprzespaną.Odnośnie wizyty w oddziale to wyglądało to następująco po wejściu do kasy daje Pani w okienku zdrapkę i mówię że coś tam chyba wygrałem, a ona pyta to ile wg Pana tu jest pewno myślała że 1000zł lub 25000zł...a ja mówię no że jest Milion...ona posprawdzała i mówi że no zgadza się...cała wizyta trwała ok godziny. Kończąc życzę wam takiej wytrwałości i upartości jak u mnie w dążeniu do wymarzonych wygranych jak w moim przypadku. Czasami marzenia się spełniają...trzeba tylko w nie mocno wierzyć
P.S dziś wieczorem kupiłem z ciekawości pozostałe 12 szt z tej szczęśliwej paczki (brakowało nr 2 i 5) w sumie jej bilans wyniósł 120zł: 2x40zł i 2x20zł.
powiesz jaka to kolektura na jakiej ulicy? jestem ciekaw czy kiedykolwiek tam kupowałem zdrapki kiedys
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
@blank pisał o kolekturze w Tesco, a Tesco w Rzeszowie jest chyba? jedno
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Tak, jest jedno Tesco a w nim mały salonik Lotto.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Aaa okej wiem już gdzie, krążyłem obok tego tesco jak polowałem na ekstra pensje. Sklepiki obok blokow + stacja bp obok tesco miedzy innymi