Góra Kasy [468]

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
Tabaluga
Lottożłop
Kontakt:

Re: Góra Kasy [468]

Post autor: Tabaluga » 28 sie 2019, 9:42

U mnie wczoraj jedna czarna i wpadło 20zł pod sztabką ;) Numer paczki 011XXX

Nightwick
Cyc
Kontakt:

Post autor: Nightwick » 04 wrz 2019, 17:47

Polecałbym jeszcze raz przejść się po kolekturach, w których już nie było, owej czarnej zdrapki. Kolektorka dzisiaj powiedziała mi, że dopiero co dowieźli jej paczkę, także możliwy jest scenariusz taki, jak ktoś wcześniej mówił, że wygrana najzwyczajniej w świecie leżała sobie cały czas u TS i budowali napięcie :)
Generalnie mnożąc liczbę kolektur razy sztuki z jednej paczki i biorąc pod uwagę, że jeszcze całość tego wcześniejszego nakładu (razem z zieloną) nie została sprzedana to raczej szanse są żadne, że dorzucili każdej kolekturze po jednej paczce, bo byłoby za dużo nakładu całkowitego, więc najbardziej prawdopodobny scenariusz to taki, że dołożyli po paczce bądź dwóch w kolekturach, w których jeszcze zupełnie się ona nie sprzedała.
Ktoś coś może wie na ten temat?

Awatar użytkownika
wukiru
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: wukiru » 04 wrz 2019, 17:55

Nightwick pisze:
04 wrz 2019, 17:47
Polecałbym jeszcze raz przejść się po kolekturach, w których już nie było, owej czarnej zdrapki. Kolektorka dzisiaj powiedziała mi, że dopiero co dowieźli jej paczkę, także możliwy jest scenariusz taki, jak ktoś wcześniej mówił, że wygrana najzwyczajniej w świecie leżała sobie cały czas u TS i budowali napięcie :)
Generalnie mnożąc liczbę kolektur razy sztuki z jednej paczki i biorąc pod uwagę, że jeszcze całość tego wcześniejszego nakładu (razem z zieloną) nie została sprzedana to raczej szanse są żadne, że dorzucili każdej kolekturze po jednej paczce, bo byłoby za dużo nakładu całkowitego, więc najbardziej prawdopodobny scenariusz to taki, że dołożyli po paczce bądź dwóch w kolekturach, w których jeszcze zupełnie się ona nie sprzedała.
Ktoś coś może wie na ten temat?
pisałem do centrali lotto by podali mi do których kolektur wrzucili te zdrapki w formie czarnej ale olali mnie mówiac że nie maja takich onformacji :x

jacob24
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: jacob24 » 04 wrz 2019, 18:05

U mnie trochę tego jest. Pewnie kupię jeszcze parę sztuk ale bez ciśnienia:-) dzisiaj nr 01 pusty, 25 - 50 zł. Kiedyś było polowanie na Bank i wszyscy wrócili mimo dwóch głównych

Awatar użytkownika
Nutaharion
Moderator
Kontakt:

Post autor: Nutaharion » 04 wrz 2019, 20:28

wukiru pisze:
04 wrz 2019, 17:55

pisałem do centrali lotto by podali mi do których kolektur wrzucili te zdrapki w formie czarnej ale olali mnie mówiac że nie maja takich onformacji :x
Bo nie chce im się sprawdzać gdzie są zielone a gdzie czarne. Poproś o listę wszystkich punktów, a następnie zrób sobie podróż po okolicy ;-)
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)

Awatar użytkownika
ER33
Moderator
Kontakt:

Post autor: ER33 » 05 wrz 2019, 0:25

Czasami podrzucają już napoczęte lub wybrakowane paczki. U nas miało to miejsce wiele razy 8-)

Awatar użytkownika
wukiru
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: wukiru » 05 wrz 2019, 6:39

Nutaharion pisze:
04 wrz 2019, 20:28
wukiru pisze:
04 wrz 2019, 17:55

Bo nie chce im się sprawdzać gdzie są zielone a gdzie czarne. Poproś o listę wszystkich punktów, a następnie zrób sobie podróż po okolicy ;-)
Nie sprecyzowalem koloru w zapytaniu

Awatar użytkownika
mzielakzielakm
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: mzielakzielakm » 05 wrz 2019, 8:06

ER33 pisze:
05 wrz 2019, 0:25
Czasami podrzucają już napoczęte lub wybrakowane paczki. U nas miało to miejsce wiele razy 8-)
Dokładnie z tym przerzucaniem. Wszystko rozbija się od wytycznych centrali i humoru przedstawiciela TS. Ja proszę swojego kolektora aby zamówił czarne a on bezradnie rozkłada ręce i mówi że nic nie może wskurac

Awatar użytkownika
House
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: House » 07 wrz 2019, 20:25

mzielakzielakm pisze:
05 wrz 2019, 8:06
ER33 pisze:
05 wrz 2019, 0:25
Dokładnie z tym przerzucaniem. Wszystko rozbija się od wytycznych centrali i humoru przedstawiciela TS. Ja proszę swojego kolektora aby zamówił czarne a on bezradnie rozkłada ręce i mówi że nic nie może wskurac
Zdecydowanie najwięcej zależy od przedstawiciela TS. Za obrót w swoim rewirze ma premię. Jeśli zależy mu na większej premii to się stara. Jeśli celuje tylko w podstawę to ma wszystko gdzieś. No bo takie przeniesienie paczki z jednej kolektury do drugiej to trochę kłopot... bo trzeba się naklikać, formalności załatwić itp... to jest tak samo jak z kurierami, jeden nawet nie zadzwoni, nie ma cię to ma gdzieś, a inny ci paczkę za wszelką ceną dowiezie nawet wieczorem... i od czego to zależy? od zaangażowania...

Awatar użytkownika
jozinzbazin
Świeżak
Kontakt:

Post autor: jozinzbazin » 09 wrz 2019, 17:30

Dzisiaj trafiłem jedną sztukę czarnulki, ale niestety pustak. Jutro poszukam jeszcze. :)

ODPOWIEDZ