Szybki Milion [421]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Re: Szybki Milion [421]
404526 , to już dodruk pewnie, nie? Ale kupiłem :p
- Snooki
- Lubi chajc
- Kontakt:
ja dziś szukałam ale tylko jest w inmedio tylko z niej wybrałam 100 zł. Do innego punktu Pani powiedziała że przywiózł ale tylko zielone a z automatu nie brałam bo nie wiadomo jaki tam kolor jest 

-
- Świeżak
- Kontakt:
-130:)
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Jako ,że to chodliwa ostatnio zdrapka czy jakiś kolektor mógłby wrzucić raport z info o liczbie pozostałych losów wygranych. Po liczbie pozostałych tysiaków wyliczenia mogą być niezbyt dokładne. A ciekawy jestem ile pozostało w obiegu losów tej zdrapki.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Przydałby się taki raport
podejrzewam, że interesująca wersja kolorystyczna jest już na wykończeniu bardziej niż nam się wydaje...

-
- Lubi chajc
- Kontakt:
W Warszawie w prawie każdej kolekturze jest pomarańczowa. Dzisiaj drapałem w 4 kolekturach i z 17 sztuk razem miałem 2 worki 40-2 i 3 razy zwrot. 60 w plecy.
- pat94
- Cwaniak
- Kontakt:
Czy u Was też, już znika powoli w kolekturach szybki milion? Standardowa procedura TS, gdy zostaje 10-15% nakładu zdrapki i ani nikt nie widział, ani nie słyszał

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Znika, ale to dlatego że ludzie wykupili.
No i widać, że zabierają z małych kolektur i przewożą do tych z większym ruchem.
No i widać, że zabierają z małych kolektur i przewożą do tych z większym ruchem.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Do M1 w Zabrzu przywieźli pomarańczowy "Szybki Milion", ale już wykupiłem co było na stanie.
Niestety główna się nie trafiła, sama drobnica
Niestety główna się nie trafiła, sama drobnica

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Ciekawe czy ta główna w końcu padnie. Bo przeoczyć taką liczbę, zwłaszcza jak się drapie kilka zdrapek od razu, jest bardzo łatwo... mi się nawet często zdarza a potem po kontrolnych literach widzę, że wygrana i sprawdzam jeszcze raz...
dlatego wygrana główna powinna nie być pod liczbą tylko pod symbolami jak np. w giga życiu itp.
dlatego wygrana główna powinna nie być pod liczbą tylko pod symbolami jak np. w giga życiu itp.