Szybki Milion [421]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Re: Szybki Milion [421]
W wersji zielonej była pod gwiazdką, więc wydaje mi się że w pomarańczowej będzie identycznie.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Tylko, że główne wygrane mają różne kontrolne, więc tym bardziej łatwo przeoczyć.House pisze: ↑11 maja 2019, 20:38Ciekawe czy ta główna w końcu padnie. Bo przeoczyć taką liczbę, zwłaszcza jak się drapie kilka zdrapek od razu, jest bardzo łatwo... mi się nawet często zdarza a potem po kontrolnych literach widzę, że wygrana i sprawdzam jeszcze raz...
dlatego wygrana główna powinna nie być pod liczbą tylko pod symbolami jak np. w giga życiu itp.
Pieniądze dają ci wolność, byś robił ze swoim czasem to, co chcesz.
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
No doskonałe nie jest ale już lepsze niż gąszcz liczb

- blank1981
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
oj coś wiem na temat...w styczniu jak w nocy drapałem MPM też za 1 razem nie zauważyłem liczby 19 i głównej wygranej pod nią...także trzeba uważac bo oczopląsu od tych liczb można dostać, dlatego ja zawsze sprawdzam zdrapki 2 razy lub na drugi dzień...jak oczy są :wyświerzone"House pisze: ↑11 maja 2019, 20:38Ciekawe czy ta główna w końcu padnie. Bo przeoczyć taką liczbę, zwłaszcza jak się drapie kilka zdrapek od razu, jest bardzo łatwo... mi się nawet często zdarza a potem po kontrolnych literach widzę, że wygrana i sprawdzam jeszcze raz...
dlatego wygrana główna powinna nie być pod liczbą tylko pod symbolami jak np. w giga życiu itp.
- mzielakzielakm
- Lottożłop
- Kontakt:
Dokładnie, jak sie drapie jedną, dwi zdrapki to jeszcze jest ok. Ale przy 4,5 to fakt liczby sie mieszaja. Ja zawsze sprawdzam liczby z wygrana powyżej tysiaka dwa razy 

-
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja po zdrapaniu zawsze sprawdzam litery kontrolne, jak są różne to jeszcze uważnie sprawdzam liczby przy największych kwotach.
- blank1981
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
blank1981 pisze: ↑12 maja 2019, 9:36oj coś wiem na temat...w styczniu jak w nocy drapałem MPM też za 1 razem nie zauważyłem liczby 19 i głównej wygranej pod nią...także trzeba uważac bo oczopląsu od tych liczb można dostać, dlatego ja zawsze sprawdzam zdrapki 2 razy lub na drugi dzień...jak oczy są "wyświerzone"House pisze: ↑11 maja 2019, 20:38Ciekawe czy ta główna w końcu padnie. Bo przeoczyć taką liczbę, zwłaszcza jak się drapie kilka zdrapek od razu, jest bardzo łatwo... mi się nawet często zdarza a potem po kontrolnych literach widzę, że wygrana i sprawdzam jeszcze raz...
dlatego wygrana główna powinna nie być pod liczbą tylko pod symbolami jak np. w giga życiu itp.![]()
- Zodiac
- Janusz Gry
- Kontakt:
Ja już sobie tą zdrapkę odpuściłem. U mnie nigdzie już jej nie ma 
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Ja może jutro jakąś paczuche jeszcze skubne