Około 2 609 973 sztukMobilisA075 pisze: ↑13 lut 2020, 15:02Ja się zastanawiam czy kupić także paczkę brylantów. Kto wie, może główna nagroda w Warszawie jest. Orientuje się ktoś, jaki jest obecny nakład tej zdrapki?
Brylanty [494]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Re: Brylanty [494]
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
Kupiłem jedną teraz i mam zwrot. Zawsze coś. Wymienię na drugą
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
-
- Cwaniak
- Kontakt:
6 Inni to lubia
Ufff, nareszcie zdążyłam przed Tereską
Pani kolektorka otwierała przy mnie paczkę brylantów to wzięłam pierwszą, bez strachu, że Tereska przede mną już wyciągnęła szczęśliwą. I trafiło się 300.

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Ale śmiechłem jak to przeczytałem, widzę, że mamy jakieś wewnętrzne wyścigi po te lepsze zdrapki
Gratuluję!

Gratuluję!

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- tereska1975
- Lottożłop
- Kontakt:
2 Inni to lubia
gratki Chaberek

grunt to znaleźć się w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie

Ja dziś wzięłam jedną sztukę z niepełnej już paczki, ale opłaciło się. W wybranym przeze mnie nr 003 było 100 zł w bonusie

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Tereska, gratulacje oczywiście. Czy Tobie opłaca się pracować? Nie lepiej byłoby żebyś sobie wędrowała od kolektury do kolektury i wybierała te zdrapki ze stówkami? Mogłabyś zrobić codziennie 3-4 punkty po kilka zdrapek i życie jak w Madrycie. Z takim szczęściem jak twoje tak bym zrobiła. Nawet mogę z tobą chodzić. Zajrzałybyśmy do jakiegoś punktu, kupiły kilka sztuk, usiadły na kawkę, zdrapały, poszły do następnego punktu, wymieniły wygrane zdrapki na 5 razy więcej, usiadły na obiadek, zdrapały, poszły do następnej kolektury, wymieniły na 10 razy więcej zdrapek i z dwudziestokrotnie większą kasą wróciły do domu. A nastęnego dnia to samo. I potem znowu. No taka praca, tylko przyjemna. Co ty na to?
- tereska1975
- Lottożłop
- Kontakt:
dziękujęChaberek pisze: ↑20 lut 2020, 20:11Tereska, gratulacje oczywiście. Czy Tobie opłaca się pracować? Nie lepiej byłoby żebyś sobie wędrowała od kolektury do kolektury i wybierała te zdrapki ze stówkami? Mogłabyś zrobić codziennie 3-4 punkty po kilka zdrapek i życie jak w Madrycie. Z takim szczęściem jak twoje tak bym zrobiła. Nawet mogę z tobą chodzić. Zajrzałybyśmy do jakiegoś punktu, kupiły kilka sztuk, usiadły na kawkę, zdrapały, poszły do następnego punktu, wymieniły wygrane zdrapki na 5 razy więcej, usiadły na obiadek, zdrapały, poszły do następnej kolektury, wymieniły na 10 razy więcej zdrapek i z dwudziestokrotnie większą kasą wróciły do domu. A nastęnego dnia to samo. I potem znowu. No taka praca, tylko przyjemna. Co ty na to?

Chaberek, że ja na taki pomysł wcześniej nie wpadłam

Ale w sumie to bardzo lubię swoją pracę, no i muszę na emeryturkę zapracować, bo jak przepuszczę wszystko na hazard to co potem

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Gratytereska1975 pisze: ↑20 lut 2020, 19:22Ja dziś wzięłam jedną sztukę z niepełnej już paczki, ale opłaciło się. W wybranym przeze mnie nr 003 było 100 zł w bonusie![]()

Oryginalny pomysł z tym zdrapkowym zarobkowaniem

-
- Cwaniak
- Kontakt:
ER, przeciętny człowiek nie ma szans zarobić w grach losowych. Ale zdarzają się farciarze, ludzie urodzeni pod szczęśliwą gwiazdą i oni mogliby chyba żyć w taki sposób.
- tereska1975
- Lottożłop
- Kontakt:
dziękuję ERER33 pisze: ↑21 lut 2020, 11:58Gratytereska1975 pisze: ↑20 lut 2020, 19:22Ja dziś wzięłam jedną sztukę z niepełnej już paczki, ale opłaciło się. W wybranym przeze mnie nr 003 było 100 zł w bonusie![]()
Oryginalny pomysł z tym zdrapkowym zarobkowaniem![]()

Z tym fartem to też różnie bywa. Mi już kilka razy przeszła koło nosa fajna wygrana. Zdawać by się mogło, że była tak blisko a jednak tak daleko...Sama nie wiem czy jednak to jest gdzieś zapisane w gwiazdach, i ten los tak sprawia, że człowiek nagle znajduje się w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie i wyciąga tą wygraną.
Boli jednak, jak się okazuje, że było się o kilka paczek od głównej albo wręcz o kilka zdrapek, bo już tak też ktoś miał na forum.
A może po prostu trzeba poczekać na swoją kolej.
Ale faktycznie są też farcierze, że co w co nie zagrają to wygrana.Kiedyś miałam miałam taki ulubiony punkt w spożywczaku, bardzo mili ludzie prowadzili.I pani mi opowiadała, że przychodzi chłopak, który co nie weźmie to wygra, czy zdrapka, czy gry liczbowe.Kilka razy już odbierał wygrane w oddziale.Nawet jak przychodzi z kolegami i grają, to jemu zawsze się ta pełna zdrapka trafi.