No szkoda bo krążyłem w centrum w Wawie
Może ktoś kupił jakiś czas temu i trzymał.
Często na tik toku jak live są ze zdrapek to prowadzący pokazują jakie mają zdrapki.. jakieś parę dni temu jakaś dziewczyna pokazywała, że ma chyba z 200 szt takie Krzyżówki, które leżą od dłuższego czasu u niej także może być, że i druga główna leży u kogoś w szafie
No masz. Ja mam jeszcze 3 sztuki do sprawdzenia z przedziału powyżej 200 tys, a z 15 sztuk z przedziału poniżej 200 tys. Teraz to już nawet zapał do sprawdzania osłabł…
Czy przypadkiem nie jest tak, że w momencie gdy zdrapka z główną wygraną zostanie sprzedana, to wtedy dana zdrapka znika z listy pozostałych wysokich wygranych na wydrukach z lottomatu mimo, że zwycięzca nie zgłosił się jeszcze po odbiór? Jeśli tak, to mogłoby sugerować, że ostatni szczęśliwy los jest już sprzedany i tylko kwestia czasu kiedy szczęśliwiec zgłosi się po odbiór wygranejGonza pisze: ↑29 sie 2023, 18:51No właśnie, rzekomo![]()
Co ciekawe, na wydrukach z lottomatu o pozostałych wysokich nagrodach w zdrapkach, brak jest Wielkiej Krzyżówki #teoriespiskowe
Widzę natomiast, że po ostatniej aktualizacji mapki, najbliższa okolica mocno wyczyszczona. W moim mieście został jeden punkt, niestety to Żabka, gdzie już się odbiłem od ściany przy okazji polowania na Świąteczne Odliczanie. Także będzie pewnie ciężko coś kupić, jutro sprawdzę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości