Wielka Krzyżówka [503]
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Re: Wielka Krzyżówka [503]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Świeżak
- Kontakt:
No szkoda bo krążyłem w centrum w Wawie
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Może ktoś kupił jakiś czas temu i trzymał.
Teraz już w ciemno nie kupujemy tylko jedna sztuka i jak dobry przedział to reszte(Jak nie pozwolą sprawdzić numer przed zakupem).
-
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Zwycięski przedział to 71587. Pisałem jakiś czas temu, że wygrana z przedziału 0-200 jest w granicy 50-130 (choć bardziej zakładałem 60-110). Albo to przypadek, albo miałem wtedy rację.
- Mejkap
- Maniak
- Kontakt:
Często na tik toku jak live są ze zdrapek to prowadzący pokazują jakie mają zdrapki.. jakieś parę dni temu jakaś dziewczyna pokazywała, że ma chyba z 200 szt takie Krzyżówki, które leżą od dłuższego czasu u niej także może być, że i druga główna leży u kogoś w szafie

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Swoją drogą ciekawe że te główne potrafią być jeszcze w obiegu gdy zostało 75tys. z 4 mln losów.
U mnie zatem przedziały nie warte już kupna. Dobrze ze wziąłem premię na celownik. Teraz w niej coś musi paść
U mnie zatem przedziały nie warte już kupna. Dobrze ze wziąłem premię na celownik. Teraz w niej coś musi paść

-
- Lottożłop
- Kontakt:
Czyli trafienia po dzisiejszej były w numerach 3, 6, 8, 9, 10 więc ciekawe czy jakiś się powtórzy czy nie, chyba że już nic nie padnie , ale jak coś spotkam to sobie wezmę nawet dla zdrapania bo w tym roku już ich nie będzie. Czekam juz tylko na 10xKasa i Żabkę jeśli będzie labirynt
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Z jednej strony fajnie że główna padła, z drugiej u mnie na Śląsku z reguły paczki z już spalonego przedziału, poniżej 100000, także raczej koniec polowania.
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
No masz. Ja mam jeszcze 3 sztuki do sprawdzenia z przedziału powyżej 200 tys, a z 15 sztuk z przedziału poniżej 200 tys. Teraz to już nawet zapał do sprawdzania osłabł…

No i będzie trudniej szukać zdrapki WK, bo nie dość, że jest jej mało, to jeszcze trzeba na przedział patrzeć

Dodano po 6 minutach 48 sekundach:
A z drugiej strony jak pozostało 104 tys losów, a połowa jest w spalonym przedziale, to prawdopodobieństwo trafienia głównej nagrody to 1:52 000

-
- Cyc
- Kontakt:
Czy przypadkiem nie jest tak, że w momencie gdy zdrapka z główną wygraną zostanie sprzedana, to wtedy dana zdrapka znika z listy pozostałych wysokich wygranych na wydrukach z lottomatu mimo, że zwycięzca nie zgłosił się jeszcze po odbiór? Jeśli tak, to mogłoby sugerować, że ostatni szczęśliwy los jest już sprzedany i tylko kwestia czasu kiedy szczęśliwiec zgłosi się po odbiór wygranejGonza pisze: ↑29 sie 2023, 18:51No właśnie, rzekomo![]()
Co ciekawe, na wydrukach z lottomatu o pozostałych wysokich nagrodach w zdrapkach, brak jest Wielkiej Krzyżówki #teoriespiskowe
Widzę natomiast, że po ostatniej aktualizacji mapki, najbliższa okolica mocno wyczyszczona. W moim mieście został jeden punkt, niestety to Żabka, gdzie już się odbiłem od ściany przy okazji polowania na Świąteczne Odliczanie. Także będzie pewnie ciężko coś kupić, jutro sprawdzę.