Jak długo kontynujesz/Kontynuowałeś swój zestaw/zestawy liczb
- ponury_grabarz
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Jak długo kontynujesz/Kontynuowałeś swój zestaw/zestawy liczb
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Re: Jak długo kontynujesz/Kontynuowałeś swój zestaw/zestawy liczb
ja gram 1 zakład codziennie w systemie 6, z reguły jak coś trafię to zmieniam liczby. Ostatnio jednym zestawem gram 2 miesiące i nic.
- SATEL
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
W niemieckim lotto gram stałe 3 zakłady od kilku dobrych lat. Będzie już z 4-5 pewnie, jeśli nie więcej. Jak na razie dwa razy udało się trafić czwórkę. Ostatnio nawet trójkę trafić na 10 losowań to wyczyn
W Polsce jeden zakład lotto+ jakieś 1,5 roku i tu max trójka trafiona. Poza wspomnianymi czwórkami nie przypominam sobie abym nie musiał dopłacać przy wznowieniu kuponu czy to u nas czy w rzeszy. Ale gram twardo dalej
Jak ma wlecieć to wleci
Jeśli nie traktuję to jako podatek od marzeń 

-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Jeśli chodzi o grę tymi samymi liczbami, to grałam w dużego lotka na każde losowanie przez 38 lat. Tak, to nie pomyłka, 38 LAT. Wpadło parę trójek i trzy czwórki. Może ja wybrałam niefartowne liczby. Przestałam na nie grać od trzech lat i dobrze, bo tylko jakąś trójka by się trafiła, nic grubszego. Pozdrawiam.
-
- Maniak
- Kontakt:
Trzeba 14MLN losowań w dużego aby każda kombinacja wpadła przynajmniej raz Oczywiście średnio .bo i nawet jak zrobimy 2x tyle losowań to może ta konkretna nie wpaść. Jak będziemy mieli szczęście to wpadnie.
Ogólnie to zmieniam liczby Ale mam swój system na gre. W lotto to może nie mieć znaczenia ,bo kombinacji jest za dużo. Tutaj mam swój stały zestaw 2 kombinacje codziennie przez kilka miesięcy i wpadła max. 4
Ogólnie to zmieniam liczby Ale mam swój system na gre. W lotto to może nie mieć znaczenia ,bo kombinacji jest za dużo. Tutaj mam swój stały zestaw 2 kombinacje codziennie przez kilka miesięcy i wpadła max. 4

- Kaszmir
- Maniak
- Kontakt:
Ja jak wiadomo gram od kwietnia jednym zakładem mini
do tej pory 1x trójka 

Kręci ksiądz i białogłowa, co ukręci w morde schowa.
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Brawo za trafienia na WTraflik111 pisze: ↑23 lis 2020, 18:31wytypowałem sobie liczby do jednego zakładu lotto plus, (od wtedy zaczęła się moja przygoda ze stałymi zestawami) najpierw na próbę, ale potem stwierdziłem, że będę grał tym jednym zakładem; pod koniec sierpnia trafiłem piątkę, w między czasie wytypowałem drugi zakład, gdzieś pod koniec czerwca, którym gram do teraz... Jeżeli chodzi o mini to pierwszy zakład powstał w mojej głowie początkiem maja, i grałem nim do początku listopada, kiedy wpadła czwórka;

- ponury_grabarz
- Cwaniak
- Kontakt:
Sorki ze dopiero teraz , odpuściłem , ale chciałbym sobie przypomnieć te liczby bo ciekaw jestem czy by coś wpadłoraflik111 pisze: ↑23 lis 2020, 18:31Ciekaw jestem czy dalej grasz stałym zestawem, czy odpuściłeśponury_grabarz pisze: ↑13 wrz 2020, 11:30Witam , troszkę mnie mniej na forum bo odpuściłem gry lotto a jedynie ... i tu pomysł na tytuł.
Od niedawna postanowiłem grać tymi samymi liczbami na każde losowanie
Mini lotto 2 zakłady i lotto+ 1 zakład , po 2 tygodniach bez żadnego zwrotu ale i straty niewielkie
Stąd moje pytanie czy macie/mieliście takie zestawy którymi ciągle graliście może dalej gracie . Krótko mówiąc jak długo je kontynowaliście .
Nieraz zdarzało mi się przeczytać w internecie "wygrał od lat grał tymi samymi liczbami "U mnie to się przedstawiało następująco: mniej więcej w połowie kwietnia, jak ostatnio sprawdziłem w zapiskach
wytypowałem sobie liczby do jednego zakładu lotto plus, (od wtedy zaczęła się moja przygoda ze stałymi zestawami) najpierw na próbę, ale potem stwierdziłem, że będę grał tym jednym zakładem; pod koniec sierpnia trafiłem piątkę, w między czasie wytypowałem drugi zakład, gdzieś pod koniec czerwca, którym gram do teraz... Jeżeli chodzi o mini to pierwszy zakład powstał w mojej głowie początkiem maja, i grałem nim do początku listopada, kiedy wpadła czwórka; dwa następne zakłady ''skonstruowałem''
w między czasie, nie pamiętam dokładnie dat, ale wszystko jest w zapiskach
Obecnie mam 2 zakłady w lotto, i 3 w mini (te trafione zostały wymienione na inne), i mam zamiar się trzymać tych zakładów cały czas, a czy coś jeszcze kiedyś wpadnie, czas pokaże... Czasem na parę losowań stworzę sobie jakiś zakład, czasem kilka, a jak nic nie wpada odpuszczam... Ale mój żelazny zestaw jest ze mną na dobre i złe
Zresztą czas pokazał, że warto było i mam nadzieję warto będzie ''trzymać'' swoje stałe, wcześniej wymyślone liczby...
To tyle z mojej strony, zaproponowałeś ciekawy tematPokrótce opisałem swój sposób gry, jak to wyżej fajnie napisał kolega SATEL ''...gram twardo dalej
Jak ma wlecieć to wleci
Jeśli nie traktuję to jako podatek od marzeń
...''
Powodzenia...

Życzę wszystkim powodzenia , bo jak widać po naszych alejkach wygrane padają

- Kaszmir
- Maniak
- Kontakt:
Ja gram jeszcze w lotto tymi samymi liczbami co mini plus jedna oczywiście .
Ciekawostka liczby WT , po sprawdzeniu ich historii od 1957 roku nigdy nie padła piątka ani szóstka złożona z tych liczb
czwórka padła zaledwie 8 razy
Natomiast kilka dni temu miałem 3/6 właśnie w tych liczbach tyle że w plusie
Ciekawostka liczby WT , po sprawdzeniu ich historii od 1957 roku nigdy nie padła piątka ani szóstka złożona z tych liczb

Natomiast kilka dni temu miałem 3/6 właśnie w tych liczbach tyle że w plusie

Kręci ksiądz i białogłowa, co ukręci w morde schowa.
- kawka28
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Swoje liczby w mini od stycznia 2008 - efekt jedna 4ka (870zł) na początku, trójek niezbyt wiele przez tyle lat. Lotto te same liczby jakoś od lutego/marca 2008 - efekt, dwie czwórki w lotto plus po 100zł.. i jakieś trójki, więc pozostaje wierzyć że najlepsze dopiero przede mną 

kawka28