raflik111 pisze: ↑23 lis 2020, 18:31
ponury_grabarz pisze: ↑13 wrz 2020, 11:30
Witam , troszkę mnie mniej na forum bo odpuściłem gry lotto a jedynie ... i tu pomysł na tytuł.
Od niedawna postanowiłem grać tymi samymi liczbami na każde losowanie
Mini lotto 2 zakłady i lotto+ 1 zakład , po 2 tygodniach bez żadnego zwrotu ale i straty niewielkie

Stąd moje pytanie czy macie/mieliście takie zestawy którymi ciągle graliście może dalej gracie . Krótko mówiąc jak długo je kontynowaliście .
Nieraz zdarzało mi się przeczytać w internecie "wygrał od lat grał tymi samymi liczbami "
Ciekaw jestem czy dalej grasz stałym zestawem, czy odpuściłeś

U mnie to się przedstawiało następująco: mniej więcej w połowie kwietnia, jak ostatnio sprawdziłem w zapiskach

wytypowałem sobie liczby do jednego zakładu lotto plus, (od wtedy zaczęła się moja przygoda ze stałymi zestawami) najpierw na próbę, ale potem stwierdziłem, że będę grał tym jednym zakładem; pod koniec sierpnia trafiłem piątkę, w między czasie wytypowałem drugi zakład, gdzieś pod koniec czerwca, którym gram do teraz... Jeżeli chodzi o mini to pierwszy zakład powstał w mojej głowie początkiem maja, i grałem nim do początku listopada, kiedy wpadła czwórka; dwa następne zakłady ''skonstruowałem''

w między czasie, nie pamiętam dokładnie dat, ale wszystko jest w zapiskach

Obecnie mam 2 zakłady w lotto, i 3 w mini (te trafione zostały wymienione na inne), i mam zamiar się trzymać tych zakładów cały czas, a czy coś jeszcze kiedyś wpadnie, czas pokaże... Czasem na parę losowań stworzę sobie jakiś zakład, czasem kilka, a jak nic nie wpada odpuszczam... Ale mój żelazny zestaw jest ze mną na dobre i złe

Zresztą czas pokazał, że warto było i mam nadzieję warto będzie ''trzymać'' swoje stałe, wcześniej wymyślone liczby...
To tyle z mojej strony, zaproponowałeś ciekawy temat

Pokrótce opisałem swój sposób gry, jak to wyżej fajnie napisał kolega SATEL ''...gram twardo dalej

Jak ma wlecieć to wleci

Jeśli nie traktuję to jako podatek od marzeń

...''
Powodzenia...