Wielka Zdrapka 777 [426]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Re: Wielka Zdrapka 777 [426]
Gratki 

- KasiaM
- Kosiarka Trójek
- Kontakt:
Tabaluga, pięknie 8-) . Gratki wielkie

- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Gratki Tabaluga. Akurat udało się tobie odegrać. Mam nadzieję ,że jesteś na plus w WZ777.
Mam nadzieję ,że niedługo też będę miał czym się pochwalić w tej zdrapie.
Mam nadzieję ,że niedługo też będę miał czym się pochwalić w tej zdrapie.
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Wielkie graty, Tabaluga i witaj w Alejce Gwiazdek 

- Lotta
- Cwaniak
- Kontakt:
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Gratulacje @Tabaluga
Dzisiaj będąc w 2 kolekturach pytałem zaprzyjaźnione kolektorki jak ze sprzedażą W777 bo szczerze to korci mnie po tym 400 zł kolegi aby tak może wyjątkowo zakupić 3 sztuki w dzień wypłaty.
W jednej kolekturze kolektorka mówiła mi że kiepsko, za cały Lipiec ledwie 4 sztuki sprzedała w dwóch było raz 30 i raz 60. Nie wie jak w pozostałych dwóch bo nie wrócili klienci potem z ewentualna wymianą albo odbiorem wygranej.
W kolejnej tez kiepsko bo ledwie sprzedało się 5 w jednej było 60 a cztery nie wróciły bo chyba to przyjezdni kupowali.
Ogólnie przynajmniej u mnie na te kolektury to W777 nie cieszy się zbytnio braniem. Niestety ale cena przerasta. I ten strach że wydając 30 jednorazowo to może to nie wrócić. więc klienci biorą tańsze.
Największe obroty na zdrapkach w tych kolekturach są na zdrapkach za 1,2 i 3 zł. A największym hitem jest Joker, w jedej z tych kolektur zesżlo prawie 4 paczki. TS trafił z nią. więc tak nawiązując do tematu śmieciówek za 1 zł to zapomnijmy że TS zrezygnuje z nich. Najwidoczniej są bardzo duże obroty na nich. Jak już to zredukują do dwóch podnosząc jednocześnie nakład.
Klienci tez jak już wydają dużą kwotę jednorazowo to zamiast drogich zdrapek biorą Jackpota.
Dzisiaj będąc w 2 kolekturach pytałem zaprzyjaźnione kolektorki jak ze sprzedażą W777 bo szczerze to korci mnie po tym 400 zł kolegi aby tak może wyjątkowo zakupić 3 sztuki w dzień wypłaty.
W jednej kolekturze kolektorka mówiła mi że kiepsko, za cały Lipiec ledwie 4 sztuki sprzedała w dwóch było raz 30 i raz 60. Nie wie jak w pozostałych dwóch bo nie wrócili klienci potem z ewentualna wymianą albo odbiorem wygranej.
W kolejnej tez kiepsko bo ledwie sprzedało się 5 w jednej było 60 a cztery nie wróciły bo chyba to przyjezdni kupowali.
Ogólnie przynajmniej u mnie na te kolektury to W777 nie cieszy się zbytnio braniem. Niestety ale cena przerasta. I ten strach że wydając 30 jednorazowo to może to nie wrócić. więc klienci biorą tańsze.
Największe obroty na zdrapkach w tych kolekturach są na zdrapkach za 1,2 i 3 zł. A największym hitem jest Joker, w jedej z tych kolektur zesżlo prawie 4 paczki. TS trafił z nią. więc tak nawiązując do tematu śmieciówek za 1 zł to zapomnijmy że TS zrezygnuje z nich. Najwidoczniej są bardzo duże obroty na nich. Jak już to zredukują do dwóch podnosząc jednocześnie nakład.
Klienci tez jak już wydają dużą kwotę jednorazowo to zamiast drogich zdrapek biorą Jackpota.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- Tabaluga
- Lottożłop
- Kontakt:
U mnie są 2 takie punkty gdzie częsciej trafiają się niegwarantowane.W jednym jakaś kobietka zaraz na starcie 1000 wyciągnęła a póżniej 400 i potem gołe zwroty.Natomiast w tym punkcie co ja biorę to było już ze 3*200 w i ja dziś 400.W pozostałych punktach jak pytałem się to częstsze zwroty 2*30+60 i rzadsze 2*30+100 bez rewelacji.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Gratulacje Tabaluga, próbowałeś, próbowałeś i się w końcu udało 

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Fajna sztuka. Teraz jak najszybciej coś jeszcze grubszego. 8-)
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Tabaluga
- Lottożłop
- Kontakt:
Poszedłem znów do tego punktu i wziąłem 3 szt.Nr 1,3,6 bo w 9 było 400 i zwrocik wpadł 2*30+60zł tak że na plus dziś