Loteria Świąteczna
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Lotta
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Loteria Świąteczna
Oj, zdrapki to tragedia. Ja ostatnio przerzuciłam się na zdrapki za 2 zeta - głównie 500 od ręki - i próbuje zgarnąć 500. Na razie bez efektu
. A o zwrotach, pustakach i słabych wygranych nie piszę. Ale mniej tracę niż przy droższych zdrapkach.

- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Dziś było losowanie nr 1
Przyznać się kto wygrał samochód lub 5 tys zł? 8-)

-
- Lottożłop
- Kontakt:
A nawet nie miałem okazji zagrać 

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Dzisiaj kobieta przede mną wysłała lotto+ za 8zł i sprzedawczyni nie zakończyła transakcji po czym nabiła moje zdrapki i dostałem kupon lotterii
ale oczywiście nic nie było 

- SATEL
- Cwaniak
- Kontakt:
Ostatnio ze względu na loterię do zdrapek wysyłam lotto zakład za 3 zyla. Na 4 punkty w dwóch mnie brzydko mówiąc oje.ali z kuponu loterii. Pierwsza przygoda to żabka i babka bezczelnie odcięła kupon loterii przy mnie. To pierwszy punkt jaki ostatnio odwiedziłem i stwierdziłem że może nie taki kupon wyslałem - dlatego nie dostałem losu loterii. W kolejnym punkcie kupon już dostałem i był wydrukowany razem z losem - stąd domyślam się co odcięła mi wcześniej kobieta.
Drugi przypadek - dzisiaj przy tankowaniu. Tutaj akurat na odwrót - najpierw wziąłem lotto, później zdrapki i gdy gość nabijał pierwszą zdrapkę wyraźnie słyszałem dźwięk wydruku. Na moje pytanie o kupon loterii udawał głupka a później powiedział, że nabił osobno kupon i zdrapki.
Spotkaliście się już z podobną sytuacją? Zakładam, że pewnie w wielu punktach tak oszukują i nie tylko akurat mnie. Ze względu na fakt, że nie lubię być robiony w bambuko chyba zgłoszę kolektury do oddziału regionalnego lotto wraz z dokładnym opisem sytuacji, numerem kuponu lotto i wyszczególnionymi zdrapami. Ma to jakiś sens i może totalizator względem takiego punktu wyciągnąć jakieś konsekwencje?
Generalnie mściwy ze mnie typ i pewnie jeszcze jakieś prowokacje przy większej ilości klientów przeprowadzę
Chętnie posłucham jak się typy/typiary tłumaczą mi z zarzutu oszustwa przy innych klientach 
Drugi przypadek - dzisiaj przy tankowaniu. Tutaj akurat na odwrót - najpierw wziąłem lotto, później zdrapki i gdy gość nabijał pierwszą zdrapkę wyraźnie słyszałem dźwięk wydruku. Na moje pytanie o kupon loterii udawał głupka a później powiedział, że nabił osobno kupon i zdrapki.
Spotkaliście się już z podobną sytuacją? Zakładam, że pewnie w wielu punktach tak oszukują i nie tylko akurat mnie. Ze względu na fakt, że nie lubię być robiony w bambuko chyba zgłoszę kolektury do oddziału regionalnego lotto wraz z dokładnym opisem sytuacji, numerem kuponu lotto i wyszczególnionymi zdrapami. Ma to jakiś sens i może totalizator względem takiego punktu wyciągnąć jakieś konsekwencje?
Generalnie mściwy ze mnie typ i pewnie jeszcze jakieś prowokacje przy większej ilości klientów przeprowadzę

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Kolektor ma obowiązek wydać Ci kupon Loterii przy łączonym zakupie, czyli w konfiguracji takiej w jakiej kupon się drukuje, czyli Lotto + inny produkt aby kwota była równa 5 zł lub więcej. I nie ma uproś, jak Ci nie dają to oszukują i TS i przede wszystkim ciebie. Ja bym się nie cackał tylko zgłaszał do TS'a
P.S: nie dają bo pewnie sami klepią kody do loterii za darmo.
P.S: nie dają bo pewnie sami klepią kody do loterii za darmo.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- SATEL
- Cwaniak
- Kontakt:
Ta co wycięła na pewno zrobiła to z premedytacją. Na stacji jeszcze jest cień szansy, że może chłopak nie wiedział o co chodzi, chociaż wątpię skoro obsługuje automat lotto a promocja już chwilę trwa. Ciekawe w ilu punktach tak się jeszcze dzieje. Dziennie ładnie idzie nazbierać kuponów pewnie 

- Super7
- Kolektor
- Kontakt:
Właśnie zakończyło się wydawanie kodów do Lotterii 

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:

Chyba pierwszy raz się kody skończyły. Zawsze dało się brać do końca.
Szkoda. Planowałem jeszcze trochę pobrać.

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
I dobrze, i tak z tych taśmociągów nie było żadnego pożytku