Bilans dnia
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- SATEL
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Bilans dnia
I u mnie dzisiaj pusto.
1x Krzyżówka XXL
2X Rozbij bank
Bilans: -20 PLN
W krzyżówce miałem wszystkie samogłoski (A, E, I, O, U, Y) i nawet dyszka nie wpadła :/
1x Krzyżówka XXL
2X Rozbij bank
Bilans: -20 PLN
W krzyżówce miałem wszystkie samogłoski (A, E, I, O, U, Y) i nawet dyszka nie wpadła :/
- SATEL
- Cwaniak
- Kontakt:
Jako, że dzisiaj czekają mnie już tylko pieczenie, schaby i drinki wrzucam bilans
Przejechałem 4 żabki na poświąteczne rozeznanie i bieda w zdrapach. Dużo wymiecionych. Podobno dopiero po nowym roku świeże paczki - prawda to?
1x Premia 777 (10)
1x Mega Pensja
2x Rozbij Bank
2x 10x Kasa
1x Pudełko Czekoladek
Bilans -35 PLN

1x Premia 777 (10)
1x Mega Pensja
2x Rozbij Bank
2x 10x Kasa
1x Pudełko Czekoladek
Bilans -35 PLN
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Dzisiejszy bilans.
Krzyżówka XXL pusto
Krzyżówka XL pusto
Krzyżówka pusto
Super linie pusto
Szczęśliwe linie pusto
Bilans: -26zł
Krzyżówka XXL pusto
Krzyżówka XL pusto
Krzyżówka pusto
Super linie pusto
Szczęśliwe linie pusto
Bilans: -26zł
- Cytryna zwyczajna
- Maniak
- Kontakt:
5x super 7
3x szybkie 50 - 2zl
1x wingo
1x szczesliwe linie
6x lotek
1x diamentowe 7
Bilans: -31zl.....
3x szybkie 50 - 2zl
1x wingo
1x szczesliwe linie
6x lotek
1x diamentowe 7
Bilans: -31zl.....
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Kolejny nieciekawy bilans dnia.
3xSuper linie i 3xpusto
3xKrzyżówka XL 3xpusto
Bilans:-30zł
3xSuper linie i 3xpusto
3xKrzyżówka XL 3xpusto
Bilans:-30zł
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
1x super linie
1x krzyżówka xl
1x szczęśliwe linie
1x krzyżówka - 1x3zł
1x winko
1x joker - 1x1zł
Bilans: -16zł
1x krzyżówka xl
1x szczęśliwe linie
1x krzyżówka - 1x3zł
1x winko
1x joker - 1x1zł
Bilans: -16zł
- SATEL
- Cwaniak
- Kontakt:
Dawno nie pisałem... poniósł mnie melanż
Generalnie dużo byłem w podróży i się pogubiłem trochę w rachunkach. Zakładam że od ostatniego wpisu może 2 dni byłem w pobliżu zera. Reszta minusy. Odwiedziłem około 60ściu kolektur w Wlkp, na Kujawach zahaczając o Pomorze. Skupiałem się na "Rozbij bank", "Szafirach", "10xKasa". Pojedyncze sztuki kalendarza, podwójnej kasy i szczęśliwych linii. Szybkiego 50 w pomarańczu nie znalazłem nigdzie.
Podsumowanie na oko - samych pustaków mam 69 sztuk. W jednym punkcie dłubię sobie megapensję i jak na razie na 8 losów 8 pustaków. Najszczęśliwsza jak na razie Premia 777 - skrobię kilka dni dopiero, ale udaje mi się wyjąć co drugi los wygrany. Szafiry max 25 zyla, bank max 20, 10x Kasa chyba dycha jedynie. Generalnie przemiał srogi a wygrane śmiechu warte. Zakładam, że pod setkę losów kupiłem i nawet 50 PLNa nie wpadło. Jedyna 50tka wpadła z partyzanta w Premii 777 na Orlenie przy jednej sztuce, ale to już ująłem wcześniej w bilansie. Nie bawiłem się w zdrapki za 20PLNa, więc nie oceniam. No i jeszcze zwycięzca procentowy statystyk - Szczęśliwe linie: na 5 losów 1 pusty, 3x3PLN i 15PLN.
Generalnie słabo i zaczyna mi brakować chęci czy zapału. Na szczęście od poniedziałku przymusowy detox od hazardu. Może i dobrze
Mam nadzieję, że u Was lepiej to wygląda
Pozdr

Podsumowanie na oko - samych pustaków mam 69 sztuk. W jednym punkcie dłubię sobie megapensję i jak na razie na 8 losów 8 pustaków. Najszczęśliwsza jak na razie Premia 777 - skrobię kilka dni dopiero, ale udaje mi się wyjąć co drugi los wygrany. Szafiry max 25 zyla, bank max 20, 10x Kasa chyba dycha jedynie. Generalnie przemiał srogi a wygrane śmiechu warte. Zakładam, że pod setkę losów kupiłem i nawet 50 PLNa nie wpadło. Jedyna 50tka wpadła z partyzanta w Premii 777 na Orlenie przy jednej sztuce, ale to już ująłem wcześniej w bilansie. Nie bawiłem się w zdrapki za 20PLNa, więc nie oceniam. No i jeszcze zwycięzca procentowy statystyk - Szczęśliwe linie: na 5 losów 1 pusty, 3x3PLN i 15PLN.
Generalnie słabo i zaczyna mi brakować chęci czy zapału. Na szczęście od poniedziałku przymusowy detox od hazardu. Może i dobrze

Pozdr
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
1x 10xKasa
1x krzyżówka XL
Bilans: -10zł
1x krzyżówka XL
Bilans: -10zł
- SATEL
- Cwaniak
- Kontakt:
Wczoraj dalej bida z nędzą. Nie udało się przełamać pechowego punktu i wpadł 9ty pustak z paki w MegaPensji. Spróbuję jeszcze dzisiaj
2x Premia 777
1x Mega Pensja
2x Rozbij Bank
2x 10xKasa (5+5)
Bilans -40 PLN

2x Premia 777
1x Mega Pensja
2x Rozbij Bank
2x 10xKasa (5+5)
Bilans -40 PLN
- SATEL
- Cwaniak
- Kontakt:
Próbowałem dzisiaj przełamać pechowy punkt. Bez skutku. 2x stały zestaw (Mega, 2x Bank + 2x Premia z partyzanta). Same pustaki -80 PLN. Przy zakupach postanowiłem jeszcze raz spróbować szczęścia w innym punkcie (szybki melon, krzyżówka XXL, Premia 777). Poza krzyżówką gdzie wpadło 40 zyla (chwała
) same pustaki. Bilans rekordowy na minus w PL.
1x Szybki milion
2x Mega Pensja
2x Premia 777
4x Rozbij bank
1x Krzyżówka XXL (40)
Sumaryczny -80 PLN
I trochę przemyśleń... Słaby ten nasz polski lotek. Jak pisałem wcześniej morale mi ostatnio spadło. Tłumaczę sobie, że może akurat u mnie w rejonie słabe paczki na święta albo wbiłem w sektor innego "gracza". Jeśli miałbym polecić komuś kto dopiero się w temat wkręca i czytając forum, widząc setki itp. wydrapane ze zdjęciami niech się jednak zastanowi. Gdyby miało to być tak łatwe każdy kosił by hajs i kraj nasz byłby miodem i mlekiem płynący. Osobiście w dwa tygodnie jestem w plecy około 500 PLN. Na szczęście sponsorował to totalizator ale poza szczęściem (wybitnym) nie ma opcji aby wyjść na plus mimo szczęśliwych numerków czy automatów
A na pewno nie regularnie
Tyle ode mnie - półrocznego gracza. Życzę szczęścia wszystkim i mam nadzieję że pojawią się tu grube wygrane. Ja powoli wysiadam i będę raczej obserwował jako gość. Pozdrawiam wszystkich 

1x Szybki milion
2x Mega Pensja
2x Premia 777
4x Rozbij bank
1x Krzyżówka XXL (40)
Sumaryczny -80 PLN
I trochę przemyśleń... Słaby ten nasz polski lotek. Jak pisałem wcześniej morale mi ostatnio spadło. Tłumaczę sobie, że może akurat u mnie w rejonie słabe paczki na święta albo wbiłem w sektor innego "gracza". Jeśli miałbym polecić komuś kto dopiero się w temat wkręca i czytając forum, widząc setki itp. wydrapane ze zdjęciami niech się jednak zastanowi. Gdyby miało to być tak łatwe każdy kosił by hajs i kraj nasz byłby miodem i mlekiem płynący. Osobiście w dwa tygodnie jestem w plecy około 500 PLN. Na szczęście sponsorował to totalizator ale poza szczęściem (wybitnym) nie ma opcji aby wyjść na plus mimo szczęśliwych numerków czy automatów