Mój Pierwszy Milion [466]
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Re: Mój Pierwszy Milion [466]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Ogromne gratulacje!
I jeszcze paru głównych.
I jeszcze paru głównych.
- Snooki
- Lubi chajc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
brawo blank aż mam ciarki jakbym to ja wygrała
należało Ci się i to była kwestia czasu 

- Super7
- Kolektor
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Wielkie gratulacje! 
To co-teraz pora na zmianę awatara na większą wygraną?

To co-teraz pora na zmianę awatara na większą wygraną?

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Ulalalalaaaaaa wowwwwww GRATULACJE!!!
P.S.to ja juz swojej stowki nie bede wrzucal bo tak troche glupio,przynajmniej na razie;)
P.S.to ja juz swojej stowki nie bede wrzucal bo tak troche glupio,przynajmniej na razie;)
- Cortez19
- Janusz Gry
- Kontakt:
GRATY blank pokaż zdjęcie tego miliona, jaka to góra kasy jest 

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Raczej nie pokaże bo siedzi Milion na koncie, nikt poważny by raczej do domu w reklamówce nie zabeiral.
Swoją droga to ja już miałem okazję widzieć stosik 21 milionów zł w Lotto który padł parę lat temu w nie dalekiej aż tak odemnie Skawinie. Był wystawiony jako prezentacja wysokiej wygranej i reklama Lotto w Gaerii Krakowskiej
Powiem że taka kopa robi wrażenie
Milionik to taka mała przyjemna kopka również na pewno
Swoją droga to ja już miałem okazję widzieć stosik 21 milionów zł w Lotto który padł parę lat temu w nie dalekiej aż tak odemnie Skawinie. Był wystawiony jako prezentacja wysokiej wygranej i reklama Lotto w Gaerii Krakowskiej
Powiem że taka kopa robi wrażenie

Milionik to taka mała przyjemna kopka również na pewno
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Cortez19 wygrane dostaje się na konto bankowe. Nikt bez potrzeby nie wypłaci takiej kwoty. Zresztą to nie takie proste. Najpierw trzeba w oddziale banku zamówić taką wypłatę, żeby przygotowali pieniądze. Blank1981 na pewno nie wypłaci takiej fury kasy, i nie będzie wstawiał takich durnych zdjęć. I jest to 900 000zł po podatku, nie MILION. Ale i tak niewyobrażalnie astronomiczna kwota. Ta wygrana pokazuje, że wszystkie wygrane podawane przez Lotto są prawdziwe!
Edit. Krzysiek uprzedziłeś mnie z odpowiedzią
Edit. Krzysiek uprzedziłeś mnie z odpowiedzią

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Blank ja jestem ciekawy jak to wyglada technicznie,jezeli mozesz to napisz.Czy babka z kasy zaprosila Cie do pokoju dyrektora?Szampan ciasteczka?(choc powinien byc kawior i truskawki;)Oddajesz zdrapke I przelew idzie eliksirem 15 min,czy oddales zdrapke I przelew za dwa dni?Bo ja bym raczej nie wyszedl z siedziby oddajac zdrapke a nie otrzymujac w zamian kasy.Roznie to bywa,niech dyrektorowi cos odwali I dziabnie wygrana I ucieknie na Seszele;)
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Matys co ty pijany jesteś? Szampan, ciasteczka, kawior, truskawki, pokój dyrektora. Dobrze się czujesz?
Nie byłem tam ale na 99,99% nic takiego zapewne nie było. Raczej normalna wizyta jak w jakimkolwiek urzędzie.