Multi Multi - Promocje po wycofaniu bonusa.
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Multi Multi - Promocje po wycofaniu bonusa.
Czyli w oddziale mogą ci zabrać podatek albo nie, w zależności od wiedzy pracownika, tak?
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Odpowiedź otrzymałam z tego adresu mailowego:matys pisze: ↑04 sty 2019, 15:56ER to po prostu brak slow co oni z nami robia,zadzwonilem na ten numer 459itd I facet powiedzial ze podatku sie nie placi a kiedy Mu zacytowalem odpowiedz ktora dostalas to byl w szoku I prosil o podanie adresu mailowego skad dostalas ta odpowiedz wiec jezeli chcesz to mozesz tam zadzwonic I podac adres skad dostalas ta klamliwa odpowiedz...swoja droga to gratuluje im pracownikow,kazdy mowi/pisze co innego!!!
Ja wierze Czlowiekowi z oddzialu ktory ranga swojego autorytetu twierdzi ze na 100% w takowej sytuacji podatek nie jest pobierany.
gracze@lotto.pl
Natomiast odpowiedzi od kilku znajomych osób z mojego Oddziału jeszcze nie dostałam 8-)
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Ania ma dowód bez gdybania. Wcześniej chyba Super7 też potwierdzał wersję, że nie ma podatku. W BOK pracują zapewne studenci itp. i udzielają informacji jak im się tam podoba w oparciu o na wpół przeczytane procedury. Wypłat dokonują księgowe w kasie i to one mają się znać i zapewne się tam znają. A w BOK to jak wszędzie, co konsultant to inna wersja b o każdy konsultant inaczej rozumie to samo zdanie, a jak jest nowy to już w ogóle mało kojarzy 
P.S. Swoją drogą ciekawy temat i sprawa. Nigdzie nie idzie znaleźć info na ten temat

Na kasie księgowe ogarną. W BOK już nie.uzyszkodnik pisze: ↑04 sty 2019, 16:26Czyli w oddziale mogą ci zabrać podatek albo nie, w zależności od wiedzy pracownika, tak?
P.S. Swoją drogą ciekawy temat i sprawa. Nigdzie nie idzie znaleźć info na ten temat
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Dokladnie,przeciez powinno to byc zapisanie w regulaminie ts a nie ze sa dwie wykluczajace sie odpowiedzi.
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
A pamiętacie Szymona ze starego forum? Miał sporo dużych wygranych. Grał w Keno 5/5 i żeby uniknąć podatku nie obstawiał zakładów ze stawką x10 tylko grał na stawce x9 lub x8
Czyli coś jednak jest na rzeczy 

- House
- Lottożłop
- Kontakt:
No ale nie wiadomo skąd miał takie informacje. Może grał tak bo tak mu się wydawało. Nie tak łatwo to będzie sprawdzić na przykładzie
Ania udowodniła swoim kuponem, że przy systemie nie ma tego podatku, a potrzebny jest jeszcze dowód na to, że przy stawce go nie ma
Trzeba grać w Multi na 5 liczb i stawka x4, to da 4x700 zł czyli 2800 zł i zobaczy się przy odbiorze czy podatek odliczą 8-)
Tylko weź ktoś to traf

Trzeba grać w Multi na 5 liczb i stawka x4, to da 4x700 zł czyli 2800 zł i zobaczy się przy odbiorze czy podatek odliczą 8-)
Tylko weź ktoś to traf

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Mam nadzieje ze sprawdze to 10 i 11 stycznia,juz ostatnio bardzo malo brakowalo przy moim 6/8,wystarczyl plus juz nawet nie mowiac o siodmej trafionej.
Ja uwazam ze ten Pan z odzialu mial racje,byl z kasy i wyplacal takie wygrane bez podatku wiec zagram na jednym kuponie,trzeba oszczedzac drzewa.
Ja uwazam ze ten Pan z odzialu mial racje,byl z kasy i wyplacal takie wygrane bez podatku wiec zagram na jednym kuponie,trzeba oszczedzac drzewa.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Podobno w dniach 15-17 stycznia będzie 50% więcej za 6 liczb i w dniach 22-25 stycznia 50% więcej za 7 liczb 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Tak, tylko ze juz niestety nie 100%
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Dokładnie, takie 50% prawie nic nie daje