Mój Pierwszy Milion [466]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Mój Pierwszy Milion [466]
Ale i tak są to Stare Strącze, i faktycznie jest tam jedna kolektura.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Dzięki za odpowiedź Grzybek czyli jednak rzeczywiście chodziło o Stary Strącz. Kto wie może rzeczywiście też coś tam siedzi w tej zdrapce.. Jak jest jedna kolektura to za dużo pewnie tej zdrapki nie mają. Zawsze można tam podjechać i sprawdzić 

-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Gratuluję! Aż brak mi słów.
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Dzisiaj w kolekturze własnej TS w Galerii Bałtyckiej w Gdańsku kolektorka mówiła mi, że wczoraj była u niej jakaś babka z naszego forum i pokazywała jej zdjęcie z główną wygraną, które jest na naszej witrynie
Opowiadała, że jest z tego forum, a fotka jest dowodem na to, że jednak da się wygrać główną i takie tam. Ciekawi mnie kto to mógł być z naszego forum. Pewnie ta osoba się nie przyzna, ale szczerze mówiąc zastanawia mnie to 

- House
- Lottożłop
- Kontakt:
A to z Gdańska mamy jakąś Panią oprócz Ciebie ER?
tak na szybko nie kojarzę
Chociaż pewnie to jest ktoś niezarejestrowany. Często po kilku "gości" jest na stronie.

Chociaż pewnie to jest ktoś niezarejestrowany. Często po kilku "gości" jest na stronie.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Pewnie właśnie jakaś cicha dusza co tylko nas czyta 8-)
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Lotta
- Cwaniak
- Kontakt:
Albo ktoś nowy
Wrzućcie please zdjęcie zielonej wersji Mojego pierwszego miliona, jeśli ktoś będzie miał, bo na żywo nie widziałam, a w necie też nie ma nigdzie. U nas wszyscy wstawiali fotki żółtych.

-
- Janusz Gry
- Kontakt:
No ja też podglądam wasze posty, mało się udzielam. Zdarza się wygrać stowe lub dwie... jak trafię coś więcej to napisze
Póki co mogę powiedzieć że MPM przypadł mi do ulubionych bo zdarzały się PPP a częściej AAA i bardzo mało pustaków. Najczęściej biore zdrapki z nr 07, 08, 13, 15.
Co do wygranej blanka to WoW gratuluje tym bardziej że w niedzielę 30.12 ok 18 kupowałam w szczesliwym saloniku MPM... można powiedzieć że byłam blisko, prawie w ogródku i witalam się z gąską
zabrakło farta i dwóch dni... 

Co do wygranej blanka to WoW gratuluje tym bardziej że w niedzielę 30.12 ok 18 kupowałam w szczesliwym saloniku MPM... można powiedzieć że byłam blisko, prawie w ogródku i witalam się z gąską

- Mejkap
- Maniak
- Kontakt:
U mnie w kolekturze w Bytomiu jest mnóstwo tych zielonych a prawie w ogóle nie ma żółtych. Zielone drapałem na YouTubie

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
O kurna to forum miało darmową reklamę. Jak tak dalej pójdzie to @tier będzie musiał myśleć o zmianie serwera na większy 

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz